Vraag:
Hoe draag je * één * SD-kaart in een volle rugzak zonder deze te verliezen?
aparente001
2017-04-12 23:20:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn zoon zal volgend jaar een micro SD-kaart heen en weer moeten dragen naar de negende klas. Wat kunnen we erin stoppen, zodat het niet verloren of beschadigd raakt? (Extra uitdaging: hij heeft ADHD.)

Voor een flashdrive hebben we er een gekocht met een klein gaatje aan het ene uiteinde. We hebben een simpele, stevige sleutelhanger door het gat gestoken en deze aan een lanyard vastgemaakt. Dat werkte goed.

Vijf antwoorden:
Zeiss Ikon
2017-04-13 00:19:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als hij een smartphone of tablet bij zich heeft, is dat een prima plek om de Micro SD te installeren wanneer deze niet wordt gebruikt om gegevens van of naar de school over te dragen. Het is een stuk minder waarschijnlijk dat hij zo'n apparaat kwijtraakt dan iets dat kleiner is dan een postzegel, en hij kan (een deel van) de informatie op de Micro SD daadwerkelijk gebruiken terwijl hij het draagt ​​(bijvoorbeeld op een schoolbus).

Elke student in onze wijk krijgt een Chromebook. Zou dat werken?
Als het een MicroSD-lezersleuf heeft, zou het een perfect huis zijn. Zelfs als het een SD-sleuf van volledige grootte heeft, zijn adapters gemakkelijk te vinden.
Willeke
2017-04-12 23:26:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebruik een hoesje dat groot genoeg is om niet te verdwalen.

Je kunt kleine hoesjes krijgen die vrijwel waterdicht zijn en je kunt vaak een sleutelring door de hoes halen, zodat je deze aan de lanyard.

Ik heb de SD-kaarthouder gegoogeld en veel foto's gevonden (maar allemaal op commerciële sites.)

holroy
2017-04-13 08:03:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Geen lifehack als zodanig, maar ze verkopen wel hoesjes voor sd-kaarten die aan je sleutelbos of lanyards kunnen worden bevestigd. Dit beschermt zowel de sd-kaart als, als er sleutels zijn bevestigd, is het gemakkelijker om deze bij te houden.

Bewerken: het is niet de bedoeling dat we in specifieke gevallen adverteren, maar hier is een Google-zoekopdracht die meerdere gevallen retourneert: micro sd-sleutelhangerhoes

Dat is wat ik nodig heb. Kunt u een afbeelding of een link naar een dergelijk product plaatsen? // Ik ken de definitie van een lifehack niet, maar ik zou zeggen dat ik op zoek ben naar een product of hergebruikt object dat ons zal helpen omgaan met een neurologisch verschil.
Dit is wat ik 9 uur voor je in een antwoord schreef.
k-l
2017-04-13 05:14:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een case voor de sd-kaart zou het probleem kunnen oplossen (zoals Willeke suggereerde), maar het zou nodig zijn om het bij te houden terwijl je de sd-kaart gebruikt en de kaart elke keer terugplaatst.

Het permanent bewaren aangesloten op de computer zou kunnen werken (zoals Zeiss Ikon suggereerde), maar zou de laptop de juiste poort moeten hebben, en zou eruit kunnen vallen.

Gebruik nu voor mijn oplossing een apparaat als dit (niet noodzakelijk de hetzelfde merk): enter image description here

Een klein elastiekje dat er strak omheen is gewikkeld, kan helpen om de kaart vast te houden.

Het is niet erg duidelijk uit de afbeelding, maar het heeft aan het einde een lus waaraan een touwtje kan worden bevestigd. Het apparaat wordt een "USB 2.0 SD / MMC-geheugenkaartlezer" genoemd en de webpagina waarop ik het heb gevonden is http://www.bestbuy.com/site/insignia-usb-2-0-sd- mmc-geheugenkaart-lezer-zwart / 3602009.p? skuId = 3602009

Bedankt. Vraag: hoe voorkomen we verlies van deze leuke gadget (hoe heet het trouwens?)?
Het is niet erg duidelijk uit de afbeelding, maar het heeft aan het einde een lus waaraan een touwtje kan worden bevestigd. Het apparaat wordt een "USB 2.0 SD / MMC-geheugenkaartlezer" genoemd en de webpagina waarop ik het heb gevonden is http://www.bestbuy.com/site/insignia-usb-2-0-sd-mmc-memory -kaartlezer-zwart / 3602009.p? skuId = 3602009.
Dit ziet er bemoedigend uit - ik hou van het gat en het touwtje / lint. Maar het elastiekje maakt me zenuwachtig. Ik heb veel elastiekjes gebroken.
De rubberen band kan worden vervangen door een stuk tape, mits deze de warmteafvoer niet beschadigt. Merk op dat dit misschien niet nodig is als er voldoende wrijving is om de kaart vast te houden.
Amit Bisht
2017-04-14 18:18:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je een lenzendoosje hebt, kun je dat gebruiken, of ik heb vroeger mijn SD-kaart in een lege dampwrijfdoos gedragen, zoals hieronder wordt weergegeven.
vaporub

Heel fijn. Als ik nu zoiets zou kunnen vinden dat op de een of andere manier aan een sleutelkoord kan worden bevestigd ...


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...