Vraag:
Hoe water aanzetten met zeepachtige handen?
BrettFromLA
2018-02-23 21:07:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben verhuisd naar een nieuw appartement met gootstenen met 2 knoppen in plaats van 1 hendel.

enter image description here

Als ik mijn gezicht was, Ik draai de kraan graag dicht om water te besparen. Maar dan, om het weer aan te zetten, moet ik de knoppen aanraken met mijn zeepachtige vingers.

Hoe kan ik het water weer aanzetten zonder dat de knoppen zeepachtig worden?

  • Ik wil het water niet laten lopen, want dat is verkwisting.
  • Ik kan het water niet gemakkelijk weer aanzetten met de zijkant van mijn handen of mijn elleboog, vanwege de manier waarop ze zijn ontworpen.
  • Ik had erover nagedacht een washandje op te pakken en daarmee aan de knoppen te draaien. Dan kon ik de zeep eruit spoelen. Maar daarna zou ik het ergens moeten laten drogen, en dat zou ik willen vermijden als er een koelere oplossing is.
+1 voor waterbesparing
Een antwoord:
Robert Cartaino
2018-02-23 23:35:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Over het waterbesparende front - voordat je het water aanzet om in te zepen, trek je die middelste hefstang omhoog om de afvoerstop te sluiten en bewaar het eerste water dat je gebruikt in de wasbak beneden. Begin met het inzepen van je handen (laat je vingers los zodat je de kraan kunt bedienen).

Draai nu het water uit en was zoals normaal.

Als je je gezicht hebt gewassen, begin dan je handen en gezicht te spoelen met het water dat je al in de gootsteen hebt bewaard wasbak. Het water zal een beetje zeepachtig zijn van het wassen (en nu spoelen), maar het zal je verbazen hoe goed het bespaarde water zal werken om een ​​eerste spoeling uit te voeren (ik zou zeggen 80% effectief).

Je hoeft alleen nog maar het water uit de gootsteen te laten lopen en snel te spoelen met schoon kraanwater. Zelfs als je handen nog steeds een beetje zeepachtig waren toen je de kraan aanzette, zouden ze schoon genoeg moeten zijn om de klus te klaren zonder er een puinhoop van te maken.

Bonus dat het grootste deel van uw was- en spoelen gebeurt met de kraan UIT. Je hebt maar een paar seconden schoon stromend water nodig voor die laatste spoeling in plaats van de kraan de hele tijd open te laten staan.

En alles wat u op de waterknoppen krijgt, is gemakkelijk te verwijderen met een snelle veeg.

Robert, ik was vergeten hoe slim je bent. Bedankt voor dit geweldige antwoord !!
Ik gebruik dit nu, en ik heb één verfijning: ik hoef niet beide handen in het water in de gootsteen te spoelen. Ik hoef alleen de ** duim en wijsvinger van mijn rechter (dominante) hand af te spoelen! ** Dan gebruik ik die schone cijfers om beide kranen aan te zetten en de afvoerstop te laten zakken. En nu het water loopt, spoel ik beide handen af ​​en daarna mijn gezicht. :)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...