Vraag:
Een nieuwe creditcard ondertekenen
Lefty
2015-06-30 16:42:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vandaag heb ik een nieuwe creditcard ontvangen die nog moet worden ondertekend in het kleine vakje op de achterkant. Ik heb dit nooit kunnen doen. Een balpen schrijft niet goed op het oppervlak en laat een gierig dunne lijn achter. De meeste viltstiften schrijven er helemaal niet op. Degenen die WEL schrijven, wrijven meestal na korte tijd weg. De meeste viltstiften zijn VEEL te dik om te tekenen in de doos op nanoschaal die ze leveren. Eventuele suggesties?

Wanneer heeft een winkelier voor het laatst om een ​​handtekening gevraagd voor een kaarttransactie? Het moet meer dan 10 jaar zijn. Teken het met potlood.
Toevallig werd mij onlangs in een grote winkelketen om een ​​"verificatiehandtekening" gevraagd. Ik denk dat het een truc is die ze gebruiken als ze vermoeden dat het gestolen is.
@Chenmunka: Waar woon je? Hier in de buurt is het vrij gebruikelijk dat kleinere winkeliers u papieren ontvangstbewijzen laten ondertekenen, terwijl anderen u een elektronische handtekening laten zetten. Hoewel ik me niet kan herinneren dat iemand daadwerkelijk naar de handtekening op de kaart heeft gekeken ...
In het Verenigd Koninkrijk. Alle kaarten hebben jarenlang een chip, die door middel van het intoetsen van een pincode bij de betaalautomaat is geauthenticeerd. Onlangs hebben kaarten NFC-chips, waarvan sommige biometrische gegevens bevatten. Zelfs straatverkopers zullen, als ze überhaupt kaarten nemen, een 4G-kaartchiplezer hebben. Veel mensen nemen hier helemaal niet meer de moeite om de achterkant van de kaart te ondertekenen.
... maar we stappen van het onderwerp af.
@jamesqf Chenmunka heeft gelijk over het VK, we hoeven al ongeveer 10 jaar niet te tekenen, we gebruiken de hele tijd een pincode en gaan zelfs zo ver dat we dat niet meer nodig hebben bij kleinere aankopen. De kaartuitgever vertelt u echter nog steeds dat u de kaart moet ondertekenen en, zoals ik hierboven al zei, de handtekening lijkt nog steeds de "laatste verdedigingslinie" tegen kaartcriminaliteit te zijn.
Nee, het oppervlak is te glad om met ELKE pen te ondertekenen!
Nog een opmerking over Britse kaarten: mijn bank plaatst geen handtekeningpaneel op haar creditcards, mijn verlengingskaart heeft er geen.
@Chenmunka Interessant. Mijn laatste kaart was in maart en daar zit nog het handtekeningvakje op.
Ik gebruik het handtekeningpaneel om mijn telefoonnummer op te schrijven; heb al jaren geen kaart getekend, maar ik heb mijn portemonnee twee keer geretourneerd dankzij een telefoonnummer erin
Acht antwoorden:
Kate Gregory
2015-06-30 16:45:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik teken met een Sharpie. Ook geen fijne tip. Het slijt niet en het is gemakkelijk te lezen. Niemand heeft ooit bezwaar gemaakt. We houden er toch een bij om op cd's en dvd's te schrijven.

Ik heb er een paar, ik zal het proberen. Dank je!
Een permanente marker is het beste, een balpen niet. De fijne werken beter, naar mijn ervaring.
is een sharpie geen permanente marker? De mijne zegt dat het op het vat zit
Dave
2015-06-30 19:33:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pennen voor het labelen van cd's / dvd's werken hier heel goed voor. Ze zijn niet af te vegen en zijn verkrijgbaar in afmetingen van ongeveer 0,5 of 0,7 mm, ongeveer die van een balpen.

Ik wil geen speciale pen kopen, maar zal het doen als de suggestie van Sharpie niet goed is. Dank je!
Ja, ik heb ze gebruikt om mijn kaart te ondertekenen omdat ik ze beschikbaar had, maar ik betwijfel of ik ze speciaal zou hebben gekocht.
Ik heb een paar cd-pennen in de buurt, maar die zijn veel te dik om voor een handtekening te gebruiken. Ik zou een fijnere moeten gaan kopen.
Stan
2016-07-09 01:10:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Banken en financiële instellingen geven de voorkeur aan de gierig dunne lijn waar je een hekel aan hebt.
Forgers houden van dikke lijnen die kleine onregelmatigheden verhullen in een neppe handtekening. Het is HEEL moeilijk om een ​​handtekening te vervalsen met een fijngelijnd schrijfinstrument zoals een balpen.

Stop bij een bankfiliaal en gebruik een van hun pennen de volgende keer dat je je John Bull moet ondertekenen . Het kost u geen cent en u bent er zeker van dat u de juiste tool gebruikt.

Handtekeningverificatie is er niet voor leesbaarheid of esthetiek. Het is er om verschillen en onregelmatigheden op te sporen.

Hoewel dat waar is, zal de handtekening op uw kaart nooit als voorbeeld worden gebruikt. De bank zal individueel beëdigde verklaringen eisen voor elke transactie als er een detailgeschil is en ze lossen het niet alleen op door uw geld terug te geven (wat ze bijna altijd doen).
maar als je eerst dikke lijnen zou gebruiken, zou het dan niet nog moeilijker zijn voor vervalsers? :}
ljepson74
2018-01-04 08:49:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een graveur / Dremel. Ik heb zojuist mijn nieuwe creditcard ondertekend met een graveur met een dunne punt, en hij ziet er geweldig uit en is zichtbaar (zelfs zonder inkt). Ik gebruik misschien een dunne sharpie om erover te schrijven.

Een verwante suggestie voor nieuwe kaarten - kras of Sharpie - over de driecijferige CVV-code, die aan het einde van de handtekeningregel staat. Zorg ervoor dat het niet zichtbaar is. Doe het voor al je kaarten. Schrijf (of graveer lichtjes) een eenvoudige numerieke variatie die je kunt onthouden.

Voorbeeldvariatie:
Trek 100 af van de CVV.

  Werkelijke CVV Herschreven CVV385 285584 484104004  

Ik heb dit op al mijn kaarten gedaan en het geeft me rust over online fraude, door de CVV te verbergen van anderen. Slechts 2-3 keer in ongeveer 6 jaar heeft iemand (in restaurants - ik denk dat het in het buitenland was) erom gevraagd. Anders gebruik ik het gewoon als ik online aankopen moet doen, ik heb hiervoor de graveur voor het eerst gebruikt. Graveurs zijn niet duur en handig om veel dingen te markeren. Opmerkingen / gedachten welkom, en bedankt dat ik van het onderwerp af mocht gaan.

Nathan grate
2018-08-21 05:51:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Investeer in pennen van het vissersmerk genaamd "ruimtepennen". Ze leven echt naar de hype, ze schrijven elke keer, op vrijwel elk oppervlak waarop je moet schrijven (redelijk, duidelijk niet concreet of een of ander gek oppervlak). Ik heb net 5 minuten geleden mijn nieuwe creditcard ermee ondertekend, het was alsof ik op papier schreef en moeiteloos. De $ waard!

JahFiyahmon
2018-10-22 19:30:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

'Onderteken' de creditcard met behulp van een Sharpie Ultra Fine Point ™ -markering met de zin "Vraag alstublieft om ID" Dit werkt op drie manieren goed voor mij:

1) Ik weet dat degene die rent mijn creditcard besteedt aandacht aan details. 2) ik ben niet onwillig om mijn handtekening te tonen. 3) ik heb de kans om de persoon te complimenteren voor zijn bescherming van mijn krediet, EN die van zijn bedrijf

Van [Moet u de achterkant van uw creditcard ondertekenen?] (Https://smartasset.com/credit-cards/should-you-sign-the-back-of-your-credit-card): "Schrijven" zie ID "of" ID controleren "op een creditcard lijkt misschien een goede manier om u tegen fraude te beschermen. ** Maar het kan de kaart in feite ongeldig maken. Dit komt doordat alleen uw geldige handtekening die een verkoper kan matchen met een handtekening op een aankoopbewijs, aanvaardbaar is. ** "
BrettFromLA
2015-06-30 21:48:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn andere antwoorden die aangeven welk soort pen moet worden gebruikt. Om te voorkomen dat het eraf wrijft, plak je NOOIT doorzichtig plakband over je handtekening nadat je hebt getekend. :)

Tape-oplossing werkt niet voor chipkaarten = D
Als u iets als tape over de handtekeningstrip aanbrengt, zal de hele strip samen met de tape loslaten. Het is ontworpen om dit te doen, dus het kan niet worden "gewassen" en opnieuw worden gedaan.
Je plakt de tape over de handtekening en laat hem daar. Je pelt het er niet af. Ik doe dit al meer dan tien jaar en ik heb nog nooit de ervaring gehad die je beschrijft.
ik hou van dat idee, leuke. Ik heb je gestemd.
@bigbadmouse Bedankt! Ik doe het al een lange tijd en het werkt geweldig.
Andy
2018-10-20 15:44:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik wreef lichtjes fijn schuurpapier over de strip en ondertekende het vervolgens met een standaard balpen.

Het is een beetje schadelijk voor de creditcard, denk ik. Dit zou niet de beste manier moeten zijn om dit te doen.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...