Vraag:
Hoe kan ik opslagbakken tijdelijk labelen?
Sidney
2015-08-14 04:51:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb vaak moeite om de opslagbakken in mijn kelder van elkaar te onderscheiden, en het is geen specifieke organisatie anders dan proberen een categorie dingen in een prullenbak te houden. Ik heb droog uitwisbare markers geprobeerd voor de plastic bakken, maar ze zijn te gemakkelijk af te wrijven en permanente markers moeten met alcohol worden schoongemaakt. Tenzij alle hoeken en randen zijn afgeplakt, blijft het papier gewoon ergens achter hangen dat loskomt bij het verplaatsen van de dozen.

Kent iemand een gemakkelijke manier om opslagbakken te labelen die niet per ongeluk loskomen, maar kan gemakkelijk worden gewijzigd wanneer gewenst?

Wat is uw afkeer van permanente markers en verwijderen met alcohol?
@AdamZuckerman Als het een rubberen opslagbak is, komt de marker meestal nooit helemaal naar buiten.
Vijf antwoorden:
Robert Cartaino
2015-08-14 07:18:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

enter image description here enter image description here

U kunt deze vervangbare labelhouders kopen waarmee u een kleine kaart in de sleuf kunt schuiven en kunt schrijven wat je maar wilt. U kunt het label vervolgens naar buiten schuiven en zo vaak u wilt vervangen. Veel van deze zijn magnetisch of genageld / geschroefd in een lade of kast, maar ze kunnen net zo gemakkelijk worden vastgelijmd aan elke opslagcontainer die u heeft.

Voorbeeld van een productzoekopdracht

jqning
2015-08-14 07:20:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Afplakband voor blauwe schilders. Sharpie.

Blauwe schilderstape is papiertape zoals gewone afplaktape, maar is ontworpen om schoon te verwijderen zonder resten achter te laten. Het is waarschijnlijk de beste oplossing die u zult vinden en die een solide hechting combineert met gemakkelijke verwijdering.

Sharpie is een permanente marker.

Zelfs blauwe schilderstape blijft maandenlang aan de aarding plakken, waardoor er een moeilijk te verwijderen residu achterblijft. (Vrienden maakten de fout dat ze de tape niet verwijderden na het schilderen.)
Ik doe dit voor keukencontainers, werkt prima
Laat het residu achter en breng het nieuwe label over het residu aan.
holroy
2015-08-14 12:18:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn suggestie, gebaseerd op persoonlijke ervaring, is om de andere kant op te gaan. Maak de labels permanent en implementeer een systeem dat bijhoudt wat er in de dozen zit.

Dit systeem kan van alles zijn, zoals het uitwerken en bijhouden van lijsten van wat je in de verschillende dozen stopt, of zo simpel als het maken van foto's voordat je de doos sluit. Het belangrijkste is om een ​​soort systeem te hebben dat je helpt te identificeren in welke doos je de spullen hebt, als je over een half jaar gaat zoeken.

Ik heb de vakken genummerd, en heb een persoonlijke wiki (maar dit kan elk tekstdocument zijn) die ik update met de inhoud van de dozen. Ik heb een aantal vakken naast de nummering ook een naam gegeven, bijv. BB01 Auto - Big Blue box nr. 01, met autospullen, BB02 Electrical - Big Blue box nr 02 met elektrische spullen, SR10 - Kleine rode doos met verschillende items, enzovoort.

Het benoemen van de vakken verschuift de focus naar permanente markering, wat ik gemakkelijker vind, en naar het bijhouden van de inhoud. En dit laatste deel moet hoe dan ook worden gedaan, aangezien u, naar mijn ervaring, de dozen nooit tijdelijk goed genoeg noemt!

briantist
2015-08-14 05:50:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik weet niet zeker of dit als een hack geldt, maar een labelmaker (Brother is een prominent merk hier in de VS) maakt labels die niet zo zijn ontworpen dat ze er zo gemakkelijk af kunnen komen (en mag zeker niet als een post- of papieren etiket), maar als je klaar bent, pellen ze zonder al te veel moeite los, en omdat ze van plastic zijn, scheuren ze vaak niet tijdens het verwijderen, maar zelfs als ze dat wel doen, hebben ze de neiging om bedekte kleefstof zoals een papieren etiket.

Carol
2017-04-27 05:58:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik kocht plastic naamkaartjeshouders en plakte ze op de opslagbakken. De plastic houder is permanent, maar ik kan de naamkaartjes vervangen door indexkaarten die op maat zijn gesneden om in de houder te passen wanneer dat nodig is. Mijn vriendin vond het een goed idee, maar ze gebruikte velco-strips om de plastic houder te bevestigen in plaats van lijm.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...