Vraag:
Snellijm van de huid verwijderen
MANEESH MOHAN
2015-12-14 14:19:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onlangs kocht ik een krachtige snellijm:

enter image description here

Maar na gebruik vond ik mijn huid bedekt met een laagje zelfklevende vloeistof. Ik probeerde het te verwijderen door met mijn vingers over een ruw oppervlak te wrijven, met zeep te wassen en niets lijkt te werken. Ik voel zijn aanwezigheid op mijn vingers als een te onderscheiden laag klevend materiaal. Kun je me alsjeblieft helpen met een oplossing om dit te verwijderen?

Drie antwoorden:
Bamboo
2015-12-14 18:11:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Deze staat vermeld als een versie van secondelijm, en het is het beste om het niet op je huid te krijgen! Als je het niet kunt verwijderen, probeer dan nagellakverwijderaar, maar zorg ervoor dat de remover aceton is. Er zijn veel andere versies van dit product beschikbaar.

http: //chemistry.about. com / od / dailychemistry / a / How-To-Remove-Super-Glue.htm

Als dat niet werkt, moet je misschien een secondelijmverwijderaar kopen - Amazon verkoopt een paar, een voorbeeld in de onderstaande link

http://www.amazon.co.uk/Loctite-Glue-Remover-Gel-80000655/dp/B0001P0DKG/ref=sr_1_1?ie = UTF8&qid = 1450095025&sr = 8-1&keywords = super + lijm + verwijderaar

Pure aceton wordt op sommige locaties als oplosmiddel verkocht - controleer waar verf wordt verkocht. Het zal een veel betere job doen om uitgehard cyanoacrylaat te verwijderen dan nagellakverwijderaar, en er is nooit een vraag of je de juiste soort hebt - maar lees de waarschuwingen; het is zeer ontvlambaar, de damp is zwaarder dan lucht en kan zich op lage plekken verzamelen (waardoor ontstekingsgevaar ontstaat), en de damp is enigszins giftig.
A J
2015-12-14 17:36:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is een sterk hechtend product. Als je een beetje huid hebt, kun je niets doen. Geef het een pauze, en het zal na enige tijd loslaten.

Siddharth Prabhu
2015-12-14 23:59:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Giet het hete water (niet te heet) in het met lijm geplakte gebied en na enige tijd wat koud water. Dan Tada! U kunt ze verwijderen.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...