Vraag:
Snelle en gemakkelijke manier om een ​​broek aan te trekken (die een riem nodig heeft)
Pobrecita
2015-04-01 21:52:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Probleem:

Ik krijg veel mensen gekleed en als ik dat doe, dragen de meesten een riem. Meestal moet ik de gordels zelf omdoen, maar mijn armspanwijdte bedekt soms hun middel niet, dus ik moet er omheen ontwijken. Dit opent me om heel dichtbij ze te moeten zijn (wat meestal van de tijd geen probleem is). Ik heb moeite om hun broek omhoog te houden en tegelijkertijd vast te maken, vooral voor mensen met een grote taille.

Dingen die ik heb geprobeerd:

  • Een riem om hun broek doen voordat ik de broek omdoe. Dit lost het probleem niet op dat hun broek naar beneden glijdt terwijl ik de gordel omg.

  • Hulp zoeken. Dit werkt, maar soms is er geen hulp. Daarom is dit geen haalbare methode.

  • De broek omdoen en dan de riem. Dit is moeilijk omdat ik er niet alleen voor moet zorgen dat hun broek niet naar beneden glijdt, maar ook om hen heen moet ontwijken (als ze zwaar zijn).

Alles kan helpen. Maar ik ben op zoek naar een oplossing waarvoor geen extra materialen of hulp nodig is. De persoon vragen zijn broek op te houden is niet altijd een optie.

Waarom heb je dit getagd met [tag: substitute-tool] toen je vroeg om geen extra materialen (ook wel tools genoemd) te gebruiken?
Wat voor materiaal is deze broek? Het klinkt alsof ze veel te groot zijn, of zoiets - ik werkte als PSW en moest mensen met allerlei capaciteiten aankleden, en ik vond het nooit zo moeilijk als je beschrijft.
Kun je wat meer uitbreiden? Waarom hebben ze hulp nodig, en waarom kunnen ze u wel / niet helpen bij deze taak? Het zal de antwoorden een beetje meer op maat maken. bijv. als het agressieve ideeën kunnen zijn, zoals de onderstaande halsband, zou een serieus nee nee zijn.
Ik moet zeggen dat ik niet heb begrepen hoe de broek valt in het eerste punt dat je hebt geprobeerd - als je de gesp vasthoudt, houd je de riem vast en als gevolg daarvan ook de broek, niet?
Een andere vraag - het zijn hun riemen, of misschien heb je wat ruimte bij het kiezen van het riemtype? Als dat het geval is, zijn er gordels die voor dat doel handiger kunnen zijn
Vijf antwoorden:
Wipqozn
2015-04-02 01:41:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk niet dat je dit kunt oplossen zonder extra tools (en je hebt het getagd met vervangende tools), dus ik heb een apparaat bedacht dat je probleem zou moeten oplossen.

Je hebt een string en een halsband nodig. U wilt het touwtje om de kraag binden en dan de kraag om uw nek doen. Als je iemand een riem moet omdoen, knoop je het touwtje om een ​​van de "hoepels" in hun broek waar je een riem doorheen doet. Dit apparaat houdt de broek voor u omhoog zonder dat u uw handen hoeft te gebruiken (aangezien uw nek hem omhoog houdt). Je moet ervoor zorgen dat het touwtje lang genoeg is zodat je om de persoon heen kunt, maar kort genoeg om de riem omhoog te houden (als het te kort is, valt de broek gewoon op de grond). De exacte lengte is een kwestie van persoonlijke voorkeur, dus ik raad aan om te experimenteren om te zien wat je het leukst vindt. Het zou ook een goed idee zijn om verschillende lengtes touw aan de halsband vast te maken, zodat je verschillende touwtjes hebt voor mensen van verschillende grootte.

Pro much

Dat is de slechtste illustratie die ik ooit heb gezien. +1
Ik denk dat we dit beeld uit zijn context moeten halen en het hier en daar opnieuw moeten posten.
Bedankt voor je antwoord! Maar dit helpt niet, ik zou hierdoor verstikt kunnen raken en het ziet er raar uit :) Plus, mijn bericht zei indien mogelijk geen extra materiaal. De reden dat het vervangende tool zei, was omdat ik op een iPhone zit en het daar per ongeluk heb neergezet. Als ik dit deed, zou de zwaardere persoon me als een pop kunnen rondslepen :) Maar bedankt voor de moeite, ik waardeer het en onder andere omstandigheden zal ik het proberen!
holroy
2015-04-02 15:02:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat je een tool moet toevoegen omdat je maar twee armen van een bepaalde lengte hebt. (En een derde arm laten groeien is niet echt haalbaar :), ref Hitchhikers Guide to the Galaxy)

Mijn suggestie is daarom om de riem van tevoren in de broek te doen en bretels met krokodillenklauwen te gebruiken om de broek vast te houden terwijl je de broek vastmaakt. Verwijder bretels achteraf, want er is geen behoefte aan zowel riem als bretels, en het is zogenaamd in strijd met de moderegels voor mannen.

Als u uw riem niet eens kunt vertrouwen, wie kunt u dan vertrouwen?
Alexandre Aubrey
2018-07-06 19:00:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bretels lijken het voor de hand liggende antwoord.

oplossing 1: Raad de mensen onder uw hoede aan om bretels te gebruiken in plaats van riemen. Op die manier heb je geen extra gereedschap nodig.

oplossing 2: Als ze geen bretels willen dragen in plaats van riemen, kun je nog steeds bretels gebruiken om de broek niet wegglijden terwijl je ze vastmaakt en de bretels afdoet als je klaar bent. Vraag de mensen onder uw hoede om de bretels te kopen en bewaar ze in hun kamer om ze te gebruiken als ze zich aankleden, zodat u geen extra gereedschap hoeft te kopen of mee te nemen.

oplossing 3 : maakt uw geen extra gereedschap -voorkeur ongeldig, maar als het niet werkt aan de mensen onder uw hoede om de bretels te kopen en op te bergen, kunt u een paar kopen dat u bij u draagt ​​en op meerdere patiënten. Een paar bretels past gemakkelijk in een zak, samen met bepaalde gereedschappen die u vermoedelijk al bij u heeft.

Lawrence
2018-07-07 18:09:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik neem aan dat dit te maken heeft met verpleegkundige of medische procedures, in plaats van mensen te helpen die te lui zijn om hun eigen riem vast te maken. Dit betekent dat u enige speelruimte heeft bij het positioneren van uw patiënt.

Begin met uw eerste stap: haal de riem door de riemlussen.

Trek de broek om de patiënt. Houd de broek op zijn plaats en laat de patiënt gaan liggen. Om de broek ongeveer op zijn plaats te houden, moet je hem misschien eerst laten zitten en dan gaan liggen. De liggende positie is veel beter dan de zittende positie omdat het buikactie vermijdt (de buik heeft de neiging om naar buiten te duwen wanneer de persoon zit, waardoor het moeilijk is om de gesp vast te zetten) en helpt om onbedoelde lager dan de buikactie te voorkomen. / p>

Opmerking: als de patiënt het moeilijk vindt om te bewegen tussen staan ​​en liggen, moet u wellicht zijn broek aantrekken terwijl hij ligt.

Ga naar de kant van de persoon en help hem om zich vast te maken.

Stan
2018-07-08 04:12:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat de moeilijkheid zit in je techniek om de riem vast te maken en niet door de riem door de riemlussen op de broek te halen.

Nadat je de riem eerst in de riemlussen rond de broek hebt geregen. broekband , houd de stijvere riem vast terwijl de persoon in de broek stapt en aan de broek trekt.

Schuif uw handen of wissel uw grip af naar de uiteinden van de tailleband zodat de broek niet niet op de grond vallen.

Trek de tailleband dicht om hem dicht te knopen of om de sluiting met beide handen vast te maken.

Laat een hand los van de tailleband om de riemgesp en tailleband vast te pakken gelijktijdig. Laat de andere hand los om het uiteinde van de riem met oogje vast te pakken en het door de gesp te halen.

Nu kun je aan het uiteinde van de riem trekken om het strak te trekken - genoeg om de broek vast te houden terwijl je de gesp vastmaakt. de riem gesloten met de juiste spanning om ze om uw partner te houden.

Kortom, laat uw greep op de broek niet los voordat deze voldoende is vastgemaakt. Je hebt voldoende behendigheid nodig om voor sommige stappen met één hand te werken.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...