Vraag:
Wat is de beste manier om te voorkomen dat water zich onder een stuk zeep verzamelt?
SingularityFuture
2016-05-20 01:14:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb het grootste deel van mijn leven gewone zeepbakjes gebruikt, maar het water zou zich altijd onder de schaal verzamelen, wat vervelend is.

Dus ben ik begonnen met een wasrek onder de schaal te leggen om het water op te vangen, maar dit wordt duidelijk vies en ziet er slecht uit.

Ten slotte leg ik de zeep op de ingebouwde zeepbakhouder boven de gootsteen, maar nu druppelt het zeepwater naar beneden en koek op de kraan eronder.

Doet iemand anders heb je betere ideeën om dit water op te vangen of te voorkomen?

U kunt Google "zelflozende zeepbak" googelen en verschillende goede ontwerpen vinden.
Oh, interessant. Ik heb er net een besteld. We zullen zien of het werkt. Bedankt!
Ik heb er een die ik mee op vakantie neem, omdat veel hoteldouches geen goede zeepbakjes hebben (of zeepbakjes!).
Ik gebruik het nu; behalve dat het een beetje onhandig is, lijkt het het beste alternatief te zijn. Ziet er mooier uit dan een spons. Het water gaat rechtstreeks naar de gootsteen! Ah, kapitalisme.
Drie antwoorden:
Barry
2016-05-20 04:20:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt proberen een spons in het zeepbakje te doen en de zeep op de spons. De spons heeft 2 functies: hij tilt de zeep op boven al het opgevangen water en hij neemt water uit de zeep op.

Mijn spons is mijn zeepbakje, en het [ruimt mijn baardresten op] (http://lifehacks.stackexchange.com/questions/6380/how-does-one-efficiently-clean-up-hair-from-sink-after -scheren-of-trimmen-baard # comment9186_6380).
keshlam
2016-05-20 03:07:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Het beste" is onweerlegbaar, maar elk object dat de zeep uit het verzamelde water tilt en de lucht naar alle kanten laat circuleren, zal het werk doen. Ik gebruik momenteel een plastic schijf die oorspronkelijk bedoeld was om speelgoed aan de zijkanten van een kuip vast te houden; het heeft veel kleine zuignapjes aan elke kant, met ruimte ertussen die luchtstroom mogelijk maakt. Ik heb gezien dat "palmkammen" voor dit doel werden gebruikt; de vele punten verspreid over het oppervlak zouden hetzelfde moeten doen. Een kleine borstel zou kunnen werken. Iets met een gegolfd oppervlak zou kunnen werken. Een soort grill. Enzovoorts. .

Een andere oplossing die ik heb gezien, is een trechtervormige houder die het water laat weglopen. Dat werkt beter gemonteerd op de wand van een douche dan op een gootsteen, denk ik.

In alle gevallen geldt hetzelfde basisprincipe: til de zeep van het natte oppervlak, ondersteun deze met minimaal contact.

Stan
2016-05-20 05:12:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MAGNETEN

Mijn "oplossing" is het ophangen in de lucht met behulp van een magnetische zeephouder. De "magneet" is glad en laat veel zeepruimte vrij om uw zaken te doen. Elk soort stuk zeep werkt met deze gizmo. De hele armatuur is niet zo onaantrekkelijk en het zal het onderwerp van gesprek zijn voor iedereen die wegkomt van je gootsteen.

Hoe bevestig je de magneet aan je zeep, of kun je alleen speciale zeep kopen die bij de magneet wordt geleverd?
@kamuro de zeephouder wordt geleverd met een metalen ding dat lijkt op een kroonkurk / flessendop. Je duwt hem in een willekeurig stuk zeep naar keuze, de geribbelde rand houdt de zeep vast.
Stan, ze zijn zo "retro" - ik herinner me ze van toen ik een kind was, net als in de donkere eeuwen ^ _ ^
Heel interessant; Ik heb dit nog niet eerder gezien.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...