Vraag:
Wat is de beste manier om natte sneakers in de droogtrommel te drogen?
JSW189
2014-12-10 04:59:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als ik mijn sportschoenen was en probeer te drogen in de droogtrommel, klinkt er een luid bonkend geluid in mijn appartement en vaak trappen ze de deur open.

Hoe kan ik mijn sneakers het beste in de droogtrommel drogen zonder het lawaai en het risico van het openen van de deur en het stoppen van de cyclus?

Vijf antwoorden:
#1
+12
user100
2014-12-10 05:53:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Droog ze af met verschillende zware badhanddoeken die zowel het geluid dempen als de schok voldoende verdelen om te voorkomen dat de drogere deur openklapt.

#2
+7
Ilmari Karonen
2014-12-26 22:27:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoe kan ik mijn sneakers het beste in de droogtrommel drogen zonder het geluid en het risico dat de deur opengaat en de cyclus stopt?

Dat weet je niet. Een wasdroger is niet bedoeld voor schoenen. Het zal ze niet bijzonder effectief drogen, en zowel de schoenen als de droger kunnen beschadigd raken als je het probeert.

Zet de schoenen in plaats daarvan gewoon te drogen op een warme (maar niet te hete!) Plaats, bij voorkeur met wat luchtcirculatie. Als je toevallig een luchtverhitter hebt, kun je deze zo instellen dat hij warme lucht over de schoenen blaast. Dit doet hetzelfde als een wasdroger, behalve dat hij niet zonder goede reden met de schoenen heen en weer gaat. Als je er geen hebt, zou zelfs een gewone oude ventilator moeten helpen.

Idealiter zou je ook de schoenen los moeten maken en de flap naar buiten moeten trekken om de binnenkant beter bloot te leggen en te laten drogen.

Of misschien wel de meest effectieve oplossing: koop gewoon een schoendroger die voor dit doel is gemaakt. Het kost u ongeveer $ 20 tot $ 40, afhankelijk van het model en waar u het vandaan haalt, maar het is een eenmalige investering (nou ja, totdat het kapot gaat, maar het zal waarschijnlijk langer meegaan dan uw schoenen met een redelijke marge).


Als alternatief raden sommige mensen aan om de schoenen vol papier (krantenpapier / vloeipapier / enz.) te vullen. Ik heb hier een gemengd gevoel over - het kan inderdaad helpen om vocht te absorberen, maar het blokkeert ook de luchtcirculatie in de schoen. Ik zou aanraden om gewoon een ventilator te gebruiken, maar als je er geen hebt, kan papier in een mum van tijd helpen, tenminste als je het vaak verandert.

Trouwens, als je je schoenen vol gaat proppen met iets om ze uit te drogen, probeer dan gedehydrateerde silicagel - je kunt het kopen in zakken van enkele kilo / pond in dierenwinkels of supermarkten als "kristallen kattenbakvulling", en het is zelfs herbruikbaar als je het verwarmt om het uit te drogen. Vul gewoon een oude (maar schone en gatvrije!) Sok ongeveer halverwege met de silicakorrels, knoop een knoop in de sok om de silica binnen te houden en schuif je zelfgemaakte zak met droogmiddel in de schoen. Ik heb dit geprobeerd, en het werkt bijvoorbeeld geweldig. voor het drogen van laarzen tijdens het wandelen.

Je zou ook een van die rack-dingetjes kunnen gebruiken.
#3
+4
James Webster
2014-12-12 20:23:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Droog ze een voor een. Bind de veters van beide schoenen aan elkaar en laat er een uit de machine. Dit zou de hoeveelheid beweging moeten verminderen, het geluid en het risico van het openen van de deur moeten verminderen.

enter image description here

Of "Waarom plaatst u ze niet allebei in , de schoenveter laten rondhangen en er iets anders aan vastbinden, zodat ze er niet in vallen? " Bedankt @Angelo Fuchs

Waarom stop je ze er allebei in, laat je de schoenveter rondhangen en knoop je er iets anders aan vast, zodat ze er niet in vallen? Het lijkt een serieuze verspilling van energie om één schoen volledig in de droogtrommel te laten drogen.
Waarom inderdaad niet! Ik zal bewerken om uw opmerking op te nemen
#4
+2
Ste
2014-12-22 21:48:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als ik mijn voetbalschoenen in de droogtrommel droog, doe ik ze meestal met wat dikke sokken in.

Doe de dikke sokken aan de buitenkant van de schoenen om te voorkomen dat de zware delen te veel kletteren. Een paar dikke paren op elke schoen is meestal voldoende, vooral als je ze ook afdroogt met dikke handdoeken, zoals een andere poster al heeft voorgesteld.

#5
+2
Jason Hutchinson
2014-12-26 22:41:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Veel wasdrogers hebben een optioneel droogrek dat is ontworpen voor items zoals schoenen, enz. die niet in de droogtrommel mogen worden gedroogd. De schoenen zouden in het rek in de droger zitten en kunnen worden gedroogd zonder het risico te lopen dat de droger of de schoenen beschadigd raken. Het zou waarschijnlijk het beste werken als de schoenen op hun zij of ondersteboven op het rek werden geplaatst. Ze zijn aan de dure kant, maar zijn de moeite waard als je schoenen regelmatig wast.

Hier is een voorbeeld van: http://www.whirlpool.com/-[W10121663 ]-1001500 / W10121663 /Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...