Vraag:
Een gouden ring vinden die verloren is gegaan in het gazon
Vasanth Kumar
2015-04-27 20:32:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hoe vind ik mijn gouden ring die verloren is gegaan in het gras in mijn tuin?

Vertel me alsjeblieft een gemakkelijke manier om mijn ring snel te vinden.

Zeven antwoorden:
BrettFromLA
2015-04-28 04:02:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je zonen, dochters, nichtjes en neefjes van 5-10 jaar oud hebt (in feite kinderen die je vertrouwt met een ring), breng dan een groep van hen bij elkaar en vertel hen dat degene die de ring in het gras vindt, $ 20 krijgt (of een andere geschikte, door de ouders goedgekeurde prijs). Eet ook cake &-ijs voor degenen die het niet hebben gevonden.

enter image description here

+1 omdat het een leuke methode is ... * breng de volgelingen, breng ze allemaal! *
Dit is verreweg het beste idee! Leuk voor de kinderen, maar ook zeer effectief en goedkoop.
Herinnert me aan de keer dat ik naar een evenement als dit werd gebracht toen ik 3 was, en ik was waarschijnlijk het enige kind ooit dat erin slaagde geen ei te 'vinden'. :(
Nog leuker als je hem tijdens Pasen bent kwijtgeraakt .. Op zoek naar eieren en gouden ringen!
Belangrijkste suggestie van jou. `Ook hebben cake en ijs voor degenen die it.` niet vonden :) :)
Robert Cartaino
2015-04-27 22:38:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ga die avond naar buiten met een zeer sterke zaklamp of bij voorkeur een schijnwerper met een hogere intensiteit. Met een beetje geluk zal de schittering van een metalen voorwerp aanzienlijk opvallen in vergelijking met al het andere dat je misschien tussen het gras aantreft. Werk systematisch. Doorzoek het gazon één vierkant per keer. Het is veel waarschijnlijker dat u iets per vierkante meter zoekt in plaats van doelloos rond te dwalen.

Hoe ga je weten waar het ene "vierkant" eindigt en het andere begint IN HET DONKER? Wat als je de ring niet verlicht, en dan op de ring stapt terwijl je hem passeert en hem in de grond drijft? Goud is dicht en neigt naar de laagst mogelijke plaats te zinken. Waarom denk je dat de ring überhaupt schuin zichtbaar zal zijn en niet achter een plukje gras of onder een blad?
@TylerDurden Als het je echt kan schelen, kun je de metervierkanten markeren met een touwtje en palen. En een gouden ring die maar een paar gram weegt, zinkt niet in de grond. Grote aantallen bladeren zijn in de lente onwaarschijnlijk (de vrager bevindt zich op het noordelijk halfrond).
Zoals Robert al zei, laat het intensief Licht reflecteren en zoek naar de reflectie. Nog effectiever zou een nachtvisie kunnen zijn, misschien kent u een jager of iemand anders, die er een zou kunnen hebben om het voor een nacht te lenen. Pro van de NV: je wordt niet afgeleid door het gras, dat ook zal gloeien door intensief licht.
BrettFromLA
2015-04-27 22:39:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor de hand liggend maar duur antwoord: zwaai met een metaaldetector over uw gazon. Misschien heeft een vriend er een die je kunt lenen?

enter image description here

Je kunt ook * een metaaldetector * huren *, maar ik kan me voorstellen dat zelfs het [$ 30- $ 50 speelgoed] (https://www.google.com/?gws_rd=ssl#tbm=shop&q=metal+detector) in staat zou zijn om detecteer een metalen voorwerp dat in het gazon zit. Misschien wilt u rondvragen of de recensies lezen van mensen die deze dingen kopen.
Ik vond ooit een bout van mijn grasmaaier gemakkelijk in hoog gras met een metaaldetector van $ 30. Als het metaal bovengronds is, is er niet veel voor nodig.
Je kunt ook een metaaldetector maken van een radio en een rekenmachine. Ik weet niet zeker of het sterk genoeg zou zijn om nuttig te zijn, heb het zelf nooit geprobeerd. U kunt veel tutorials vinden over hoe u dit moet doen met een snelle Google-zoekopdracht.
+1 Ik heb met deze methode zelfs een verloren gouden ring gevonden! Ik leende de metaaldetector, die oorspronkelijk was gekocht bij de Aldi-supermarkt ...
@EleventhDoctor Dat is geweldig!
Tyler Durden
2015-04-27 23:27:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ga er allereerst niet vanuit dat het in de tuin staat, tenzij je absoluut zeker bent. Als er een mogelijkheid is dat het ergens anders is, dan moeten die andere plaatsen systematisch worden doorzocht.

Gebruik geen hark. Loop niet rond en verstoor het zoekgebied op geen enkele manier. Willekeurig rondspoelen naar het object is een slecht idee.

De manier om de ring te vinden is om systematisch in het zoekgebied te zoeken. Om dit te doen met een stuk grond, zoals een achtertuin, moet je het met een rooster rijgen. Rijd in houten palen rond de omtrek van het gebied. Zorg ervoor dat de inzet goed buiten staat, overal waar de ring zou kunnen zijn gevallen. Trek vervolgens touw rond de palen en maak een roosterpatroon. Bind een zwaar voorwerp aan het touw en gooi het erover zodat u niet in het zoekgebied hoeft te lopen. Als je klaar bent, zou je de tuin moeten verdelen in een raster, waarbij elke cel ongeveer 16 inch in het vierkant is.

Zodra je het zoekgebied in een raster hebt verdeeld, begin je het cel voor cel te doorzoeken en elke cel te markeren nadat je het hebt afgemaakt. Als uw ring zich in het zoekgebied bevindt, zult u deze waarschijnlijk vinden zolang u elke cel grondig doorzoekt. Controleer ook alle takken en twijgen in elke cel; soms blijft een voorwerp aan een takje haken.

Ik denk dat je het punt hebt gemist waarop het OP om een ​​'snelle' methode vraagt ​​...
Nee, dat heb ik gelezen. Helaas is er geen snellere methode dan ik heb gegeven die betrouwbare resultaten geeft. Elke methode waarbij je in het zoekgebied rondloopt, maakt het mogelijk erger als er op de ring wordt getrapt en in de grond wordt geduwd.
Wat is er zo magisch aan zestien centimeter?
@DavidRicherby Cellen die groter zijn, zullen de kans dat iets over het hoofd wordt gezien aanzienlijk vergroten. Hoe kleiner de cel, hoe kleiner de kans om het object te missen, maar hoe lastiger de zoektocht. Voor een object ter grootte van een ring is 16 inch in het vierkant ongeveer zo groot als je kunt zonder het te missen. Als het object kleiner was, zoals een diamant, zou je kleinere cellen moeten gebruiken. Als het object groter was, zoals een handschoen, dan zou je grotere cellen kunnen gebruiken. Als hij bijvoorbeeld op zoek was naar een diamant, had ik cellen van 4 inch aanbevolen.
Dus je antwoord op "Wat is er zo magisch aan 16 inch?" is eigenlijk dat zestien centimeter magisch is voor dingen ter grootte van een ring. Laat me opnieuw proberen. Door welk proces kwam u tot de aanbeveling van 16 inch? Het lijkt heel erg op iets dat je zojuist hebt verzonnen en hebt besloten om als een feit te presenteren.
@DavidRicherby Ik heb niet gezegd dat het een feit was. Het is gewoon mijn persoonlijke oordeel dat dat de juiste celgrootte is voor objecten van ringformaat. In de zoektheorie is uw sweep-breedte over het algemeen ongeveer dezelfde volgorde als het detectiebereik. Ik heb zojuist 16 inch gekozen als wat ik zou beschouwen als een betrouwbaar detectiebereik in een achtertuin, althans voor mij. Als ik een 16-jarige echt arendsogen was, zou ik misschien een cel van 20 inch gebruiken. Zonder uitvoerige experimenten te doen met het "subject" (het OP) is er geen manier om zeker te weten wat de optimale celgrootte voor hem is. Maar Cartaino's metercel vind ik veel te groot
Bedankt @TylerDurden
Angus Blackwylde
2015-04-28 09:59:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kraaien hier in de Pacific Northwest vinden alles. Ik gooide op een ochtend een stuk brood op mijn gazon en probeerde me te herinneren waar ik mijn autosleutel had neergelegd. Voila, een kraai liep rond en draaide de sleutel om zodat ik hem kon zien. Gelukkig gebruikte hij het niet voor zijn nest.

"Gelukkig heeft hij het gebruikt voor zijn nest" Hoe is dat geluk?
@JoshuaTaylor Ik denk dat "n't" per ongeluk is weggelaten. (Het zou natuurlijker zijn om te zeggen "hij gebruikte het" dan "hij gebruikte het" als het positieve gevoel bedoeld was.)
Ik heb het antwoord bewerkt en "deed" veranderd in "niet".
Ik las net over vogels die zulke schatten achterlieten voor iemand die ze had gevoerd.
MrPhooky
2015-04-27 20:36:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je zou kunnen proberen het gras te harken, met een beetje geluk kan de ring aan een van de vele tanden op de hark haken en zo worden teruggehaald.

Als hij niet vasthaakt, zou het gemakkelijk moeten zijn om het metaal-op-metaal 'ding'-geluid te horen als je er eenmaal overheen hebt geschraapt.

Ik raad je ten zeerste aan dit *** *** niet te doen. De kans dat u een ring met een hark * vasthaakt * is minuscuul vergeleken met de harkactie die het zware object waarschijnlijk dieper in het riet zal begraven.
Als je pech hebt, zal de ring * kort * aan een tand haken, dan terugveren en ver weg worden geslingerd van waar hij oorspronkelijk was.
RobAu
2015-04-30 17:58:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je kunt ook de oude truc met stofzuigerslang proberen. Je buren denken misschien dat je gek bent als ze je het gazon zien stofzuigen :)

enter image description here

Ik denk niet dat dat zou werken, tenzij je een heel sterk vacuüm hebt. Hij moet een gouden ring kunnen optillen en voorkomen dat deze weer in het gras valt. Ook zul je nog steeds systematisch moeten zoeken zoals [Tyler Durden suggereert in zijn antwoord] (http://lifehacks.stackexchange.com/a/6719/1238).


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...