Vraag:
Verwijder en herstel stickers van de achterkant van de laptop
Tristan Wiley
2015-11-02 01:23:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een dozijn stickers van hackathons op mijn laptop die ik wil bewaren. Ik wissel van laptop en wil ze opslaan en op mijn nieuwe laptop zetten. Weet iemand een manier waarop ik dit kan doen? Zelfs het verwijderen en opnieuw plakken ervan zal werken.

Bedankt :)

Enkele foto's:

Laptop 1 Laptop 2 Laptop 3 Laptop 4

als ze niet iets speciaals zijn, zoals 'hologrammen', kun je ze gewoon scannen (de laptop op de scanner plaatsen) en vervolgens nieuwe stickers afdrukken vanaf die gescande afbeelding
wat is het materiaal van de stickers? kun je een foto bezorgen? bedankt. afhankelijk van het materiaal kan het antwoord van de sarge het beste zijn. of de organisator vragen om het csv / psd / png-bestand in plaats van te scannen.
Zal ik doen, ik wil liever dat ze het origineel blijven. Hoewel, ik zou dat altijd als back-up kunnen doen voor het geval ik ze kapot maak.
Haal de teflon-tool van AvE die YouTube-man (of bouw er zelf een)
Het is om deze reden dat ik het leuk vind om laptops te krijgen die business class zijn, zoals de Dell Latitudes, waren precisie, want als ik dan over een paar jaar op zoek ben naar een upgrade, kan ik gewoon een vervangende LCD-achterkant van eBay krijgen voor $ 20 tot $ 50 en ruil het uit en bewaar mijn met sticker beladen trofee als decoratie voor mijn kantoor.
Drie antwoorden:
CptEric
2015-11-02 01:42:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omdat de meeste zijn gemaakt van semi-plastic materiaal, is de veiligste manier om een ​​haardroger te gebruiken. Begin met verwarmen vanuit de hoeken van de sticker. Breng 45 seconden warmte aan en probeer het te verwijderen. Als het probleemloos loskomt, ga dan door; zo niet, breng dan nog eens 45 seconden warmte aan.

Spoel af en herhaal en ze zijn uitgeschakeld!

Door ze een beetje te laten weken, zou het proces kunnen helpen, maar omdat het een laptop is, kan water het is niet goed om er dichtbij te plaatsen, dus gebruik in plaats daarvan nagellakremover (een niet-ontvlambare). Olijfolie (eigenlijk elke soort vette olie) kan helpen bij het verwijderen van de lijm nadat de sticker is verwijderd.

is er iets waar olijfolie niet kan helpen? : D
WAARSCHUWING: niet echt uitspoelen en herhalen. voor de zekerheid.
Ook gebruik ik 75% Alcohol om de lijm op te lossen.
nagellakverwijderaar kan soms het plastic beschadigen
Er is ook een product genaamd "Goo Gone" dat in wezen plantaardige olie plus sinaasappelolie is. Verwijdert stickerlijm als een kampioen.
uLoop
2015-11-02 02:01:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat je ze het beste kunt opwarmen met een haardroger en ze vervolgens met een scheermesje of een heel scherp mes kunt pellen.

Oplosmiddelen zoals alcohol of nagellakverwijderaar kunnen werken, maar ik zou ze afraden, omdat ze sommige kleurstoffen en kunststoffen kunnen oplossen.

Dan Henderson
2015-11-03 23:21:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik werkte vroeger als servicedesk bij Kohl's. Als er artikelen werden gekocht die te groot waren om in een tas te passen, plakten we bij het afrekenen een grote sticker op het artikel, zodat de beveiliging kon weten dat het niet was gestolen. Bij de servicedesk hadden we een speciale spray voor als die items werden geretourneerd - spuit het rijkelijk op de sticker, wacht 5-10 minuten, dan zou de sticker gemakkelijk loslaten, zonder de bovenste laag van de doos mee te nemen (dus de "nieuwe" look van de verpakking). Als we niet genoeg gebruikten, of als we te lang / niet lang genoeg wachtten, was het minder effectief. De stickers hadden, nadat ze waren verwijderd en mogen drogen, hergebruikt kunnen worden (hoewel we dat niet hebben gedaan, bij gebrek aan een plaats om ze te bewaren en ook niet voldoende nodig).

Helaas doe ik dat niet onthoud hoe het product heette, maar ik denk dat zoiets zou kunnen werken, zolang je de stickers maar voorzichtig verwijdert en ze vervolgens laat drogen voordat je ze op de nieuwe laptop aanbrengt.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...