Vraag:
Hoe zonnebrandcrème op mijn rug aanbrengen
michaelpri
2015-07-22 20:14:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omdat het zomer is, ga ik de laatste tijd veel naar het strand. Soms ga ik met familie of vrienden, soms ga ik alleen. Het punt is dat ik vrij gemakkelijk verbrand, dus ik moet altijd zonnebrandcrème aanbrengen. Als ik met anderen ben, is het geen probleem om zonnebrandcrème op mijn rug te krijgen, omdat ik ze kan vragen om het voor mij te doen. Als ik alleen ben, is een probleem omdat ik niet het bereik of de flexibiliteit heb om het alleen te doen, en ik voel me niet echt op mijn gemak om vreemden te vragen het voor mij te doen.

Is er een gemakkelijke manier om zelf zonnebrandcrème op mijn rug aan te brengen? Ik kan zonnebrandcrème of een lotion gebruiken.

Negen antwoorden:
Adam Zuckerman
2015-07-22 20:22:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Neem een ​​extra handdoek mee die u over uw rug kunt strekken. Breng royale hoeveelheden zonnebrandcrème aan op de handdoek. Wrijf de zonnebrandcrème op je rug door de handdoek strak over je rug te houden. Als je huidplooien hebt, moet je misschien werken om in de spleten te komen.

Towel drying

Zal dit geen afval zijn als veel zonnebrandcrème?
@DavidMulder waarschijnlijk ... kijk, wil je verbrand worden of niet? = D
Misschien niet zoveel als u misschien denkt. De stof van de handdoek, de media (d.w.z. gel, water, lotion, enz.) Van de zonnebrandcrème, uw flexibiliteit en andere factoren zullen bepalen hoeveel meer zonnebrandcrème u nodig heeft ten opzichte van de hoeveelheid die wordt gebruikt als iemand anders het aanbrengt.
BrettFromLA
2015-07-23 01:08:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U noemde zonnebrandcrème in sprayvorm. Het lijkt erop dat de spray goed zou moeten werken.

  • Zorg ervoor dat er weinig of geen wind is. Schuil zo nodig achter een auto of gebouw. ​​
  • Houd de spuitbus in uw rechterhand.
  • Reik over uw rechterschouder en spuit in het midden van uw rug.
  • Beweeg je hand over je hoofd zodat het over je linkerschouder gaat. Spuit diagonaal over je rug.
  • Reik onder je linkerarm omhoog en spuit over je onderrug.
  • Houd de spuitbus in je linkerhand en herhaal het spiegelbeeld van de drie spuitstappen.

De eerste keer dat u dit doet, moet met een vriend (in) zijn, zelfs thuis als er geen zon is. Ze kunnen bevestigen dat je je hele rug hebt bedekt. ​​

Deze techniek is waarschijnlijk een verspilling, omdat veel van de spray gewoon de lucht in gaat. Maar het moet je rug redelijk volledig bedekken.

Het is vermeldenswaard dat stranden gebieden moeten opzetten waar solo-mensen zich kunnen verzamelen en elkaars rug kunnen besproeien. Je kunt niet de enige zijn met deze uitdaging.

"* stranden zouden gebieden moeten opzetten waar solo-mensen zich kunnen verzamelen en elkaars rug kunnen besproeien *" - Ik denk niet dat dit praktisch is. Voor de meeste stranden zal er niet meer dan één persoon zijn die het tegelijk nodig heeft, en voor mij zou het ongemakkelijker zijn om te wachten tot iemand * kiest * om me te komen helpen (* Zoals, misschien staat die enge gast in de buurt *), dan iemand te vragen bij wie ik me meer op mijn gemak voel. Op grotere stranden waar dit zou kunnen werken, zou ik me nog steeds niet op mijn gemak voelen, maar ik zou mezelf ook niet als alleen willen markeren.
@DoubleDouble Alle eerlijke punten. Toen ik mijn opmerking schreef, dacht ik er maar kort over na en bedacht geen praktische manier om het te implementeren.
Bamboo
2015-07-23 19:09:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een verfroller, een van de kleine die bedoeld is voor achter radiatoren of in kleine ruimtes - lange steel, kleine roller. Een met een schuimroller is het beste, het is gemakkelijker om het daarna te wassen ...

user7632
2015-07-24 02:08:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je lotion wilt gebruiken, doe wat dan op de rug van je handen. U kunt het met de achterkant van uw handen en de bovenkant van uw onderarmen in uw rug wrijven. Als je het op deze manier doet, in plaats van je handen normaal te gebruiken, zul je niet proberen je polsen op een onnatuurlijke manier te draaien om verder in je rug te reiken. Probeer het - u zult versteld staan ​​hoeveel natuurlijker het aanvoelt en hoeveel verder u kunt bereiken zonder te veel inspanning.

JDługosz
2015-07-23 04:47:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb pompverstuivers gezien die ondersteboven of rechtop werken (de steel heeft openingen aan elk uiteinde met kleine metalen balletjes die in tegengestelde richting zijn gericht)

Dit is veel gemakkelijker te verstuiven als je naar achteren reikt. schouder.

Een pomp die alleen rechtop werkt, heeft een oplossing: buig voorover zodat uw rug horizontaal is, reik dan omhoog en spuit parallel aan uw rug.

Philippe Sevestre
2015-07-23 08:04:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Waarom vraag je niet (beleefd, natuurlijk) om het te doen? Dit is eigenlijk een vrij standaardmanier om een ​​leuk gesprek aan te gaan, of misschien iets anders, in ieder geval hier in Brazilië.

De truc is om je natuurlijk te gedragen. Als je alleen een zonnescherm wilt, dan stel ik voor om op zoek te gaan naar een groep ouders / grootouders met kinderen. Kiezen voor sprays verkleint ook de kans op afwijzing aanzienlijk.

De vraag was hoe ze het zelf kunnen doen. Goede oplossing, maar in de vraag werd expliciet vermeld dat ze het niet prettig vinden om anderen te vragen.
Je hebt gelijk. Ik heb geen aandacht besteed aan de laatste zin, dus mijn antwoord gaat niet echt over zijn probleem. Ik denk echter nog steeds dat het een betere oplossing is ...
Meelah
2015-07-23 16:02:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koop een in de hand gehouden massageapparaat, of een luffa aan een stok, of een pannenkoekvleugel, of een vliegenmepper of iets anders met een lange steel en een plat oppervlak. Breng de zonnebrandcrème aan op het platte gedeelte en wrijf het met het handvat over je hele rug. Maximale dekking, geen verspilling en minimale look-like-a-weirdo!

Chrisri
2018-02-19 08:16:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Smeer lotion op een stuk plastic folie van 2 meter lang. Gebruik het alsof u uw rug met een handdoek droogt. Ik weet niet zeker of dit werkt voor bruiningscrèmes, maar het werkt prima voor vochtinbrengende lotions.

user7614
2015-07-23 14:46:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

een manier die ik kan bedenken. Verdeel de zonnebrandcrème gelijkmatig over een schone vloer. ga op je rug liggen op het gebied van de zonnebrandcrème en wrijf met de rug tegen de vloer. maak de vloer later schoon.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...