Vraag:
Hoe gevallen appels snel oppakken?
hBy2Py
2015-08-30 05:26:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben net verhuisd naar een huis met een grote appelboom in de achtertuin. De hele zomer heeft het fruit geworpen en het gazon wordt er gewoon mee bedekt. Ze zijn onhandig en enigszins pijnlijk als je erop stapt, en ze blokkeren constant de wielen van mijn duwmaaier.

Wat zijn goede manieren om deze jongens snel op te pakken en in de vuilnisbak te krijgen? ?

(Er is geen ruimte voor een apparaat als deze roterende oogstmachine in het budget of in de garage ...)

Een netvanger, hoe zit dat?
Wauw, goede vraag. Als ze vallen, is dat een ramp.
@LOSTinNEWYORK Maar goed dat Newton zijn hoofd erbij hield, hè?
Gooi je ze in de vuilnisbak? Oh die Amerikanen ...
@TomášZato Blij om stereotiep te zijn!
Vier antwoorden:
Robert Cartaino
2015-08-31 00:10:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik kan geen algemene naam voor dit apparaat vinden, maar de onderstaande tool is specifiek ontworpen om gevallen appels om te rollen om ze op te rapen. Zoek naar "apple roller" , "apple pickup roller", "apple rolling harvester", "apple mower", "apple wezel", "apple wizard", etc.

Gebruik Google's zoekfunctie voor afbeeldingen voor een heel gemakkelijke manier om een ​​product te vinden zonder door veel valse positieven te hoeven kruipen.
bonustip

Als u problemen ondervindt bij het vinden van een appelspecifieke oplossing, doet een tennisbalroller in wezen hetzelfde.

enter image description here

Die eerste foto ziet er zo uit [notenverzamelaar] (http://www.amazon.com/Garden-Weasel-Medium-Nut-Gatherer/dp/B0042U6GE8)
Twee jaar later heb ik eindelijk een van die notenverzamelaars gekocht, en het werkt geweldig! Had er in moeten investeren toen ik de vraag oorspronkelijk stelde ...!
takinola
2015-08-30 07:56:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je zou een bord kunnen ophangen om de buurtkinderen uit te nodigen om gratis appels van je tuin te plukken.

De meesten van hen waren de hele zomer door wormen opgegeten tegen de tijd dat ze vielen; ze beginnen nu pas goed te eten. Ik heb iets nodig dat het hele seizoen werkt. Maar toch bedankt!
Sam
2019-07-06 19:37:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

enter image description here

Hier is een handig product voor, The Fruit Collector net. Het vangt de meevallers (meestal) op en houdt ze goed. Bekijk het op www.fruitcollector.net

user11396
2015-12-28 07:50:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alle appelbomen die in een woonwijk groeien, raken overwoekerd. De gevallen appels zijn rommelig. Een goed idee is om een ​​nieuwe hardhouten boom naast de appelboom te planten. Als de nieuwe boom meer ruimte nodig heeft om groter te worden, kun je de rommelige appelboom omhakken. & verwijder de stronk. Installeer bovengrond, zaad, en je bent klaar.

Overweeg serieus zoiets als dit ...


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...