Vraag:
Hoe kun je vingernagels en teennagels knippen zonder dat de nagelresten overal heen vliegen?
RockPaperLz- Mask it or Casket
2016-05-16 17:11:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wanneer mensen hun vingernagels en teennagels knippen, vliegen de nagelknipsels meestal overal heen.

Sommige nagelknippers hebben kleine plastic omhulsels die verondersteld worden de afsnijdsels op te vangen, maar ze lijken nooit te werken. En er een vinden met een rechte rand voor teennagels is een echte uitdaging.

Wat is een goede levenshack om je vingernagels en teennagels te trimmen zonder dat de toeters en bellen vliegen overal in de kamer?

Doe het terwijl ze nat zijn.
Houd gewoon uw vinger op het nagelstuk dat u aan het knippen bent. Ik heb nooit een probleem en kan niet zien waarom het een probleem is tbh.
@Maarten Mijn vingers passen niet in de kaken van een nagelknipper. Hoe krijg je iets gedaan met zulke kleine vingers?
https://www.youtube.com/watch?v=fWgvl5719Xc
@Timbo U hoeft niet beledigend of dom te zijn. Het is duidelijk dat mijn vingers niet in de nagelknipper gaan.
neem een ​​kijkje in deze thread: https://www.quora.com/Personal-Grooming-How-do-you-prevent-your-fingernails-from-flying-everywhere-when-you-clip-your-fingernails
@MatthewLock Ik heb eigenlijk het volledige gezichtsscherm overwogen. Of misschien is dit de oplossing: https://www.youtube.com/watch?v=0IlqH-2n6eE
@Maarten, bedoel je dat je elke spijker in één stuk knipt en je vasthoudt tot het einde dat je momenteel niet aan het knippen bent? Dat is het enige dat ik kan bedenken. (Als de lezer eraan gewend is om van elke spijker kleine stukjes af te knippen, kunt u zien hoe verwarrend uw suggestie zou zijn.)
@Maarten IMO er is altijd meer behoefte om gek te doen. Maar eerlijk gezegd begrijp ik je antwoord niet en kan ik me niet voorstellen hoe ik mijn vinger op het nagelstuk moet houden dat ik aan het knippen ben zonder dat ik in de tondeuse zit.
Het antwoord van Biff MaGriff legt uit (wat ik denk dat Maarten zegt, en) hoe je deze tool kunt gebruiken om te bereiken wat je wilt. Niet dat het juiste gebruik van tools in de eerste plaats een levenshack is.
@Mazura FWIW, ik denk dat het gebruik van een algemeen hulpmiddel op een manier die de meeste mensen nog nooit hebben overwogen * absoluut * een levenshack is.
Zeventien antwoorden:
shiningcartoonist
2016-05-16 18:24:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wat ik vaak doe bij het trimmen van mijn nagels, tenen of vingers, is een plastic boodschappentas pakken, deze op de grond openen en dan mijn voet of hand gedeeltelijk in de tas steken en trimmen. Het is snel, bijna 100% effectief en snel en eenvoudig op te ruimen.

En als je net als ik bent, heb je zoveel plastic zakken dat je geen idee hebt wat je ermee moet doen.

@Kiwi: "Hergebruik deze tas als vuilniszak, een half paar regenlaarzen, een tas voor een zwemuitrusting, een draagbare wasmand, een wegwerphandschoen (links- of rechtshandig), een tuinmat, een verfbakje, een modderige laars drager, iets om je lunchpakket mee naar je werk te nemen, een verfkwastbeschermer, een tijdelijke archiefkast, of je kunt er gewoon weer je boodschappen in doen. " - [The Co-op] (https://blog.co-operative.coop/2015/03/17/theres-more-than-one-way-to-reuse-a-co-op-plastic-bag/ )
@deltab Natuurlijk :)
Vergeet niet om het weg te gooien. Zet het niet terug onder de gootsteen, ik gebruik die tassen voor mijn lunch. Serieus, ik kende iemand die dat zou doen: /
@deltab Doet me denken aan de handdoek uit "Hitchhiker's Guide to the Galaxy". Zoveel toepassingen waar niemand ooit aan denkt.
Anko
2016-05-17 00:41:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Knip je nagels buiten in de natuur. Uw kleine organische samengestelde afzetting wordt gewaardeerd door micro-organismen, en het maakt u niet uit waar het landt.

Wees hoffelijk: doe dit niet waar de verspreide afsnijdsels anderen zouden kunnen storen, zoals in stedelijke of bebouwde gebieden, of op gras dat waarschijnlijk het komende jaar zal worden gebruikt voor picknicks, of op openbare stranden, of in de buurt van voedselgewassen of zoetwaterbronnen.

Maar als het buiten koud is? En knip je vaak teennagels op straat?
@MikhailV Verkoudheid is een extra motivatie om er sneller overheen te komen. :) Ik bedoelde buiten in de natuur - in niet-bebouwde gebieden. Bewerkt om te verduidelijken.
@MikhailV Ja ... iets natuurlijks doen, dat iedereen doet ... in PUBLIC? Wat een barbarij ... welke dieren! ... maar serieus, wat is er mis om het in het openbaar te doen?
@WernerCD Dat was niet het punt. Ik ben gewoon te lusteloos om op zoek te gaan naar een zachte locatie waar ik kan zitten en het kan doen. Op zich geen slecht idee, om dienstmeisjes aan te trekken :)
@MikhailV Als dat jouw idee is om meisjes aan te trekken, kun je er maar beter heel goed uitzien - het zal niet het knippen van je teennagels zijn dat ze naar je toe trekt. (Als dat zo is, kun je maar beter weglopen van dat specifieke meisje.) Of wees voorbereid op een lange tijd als single.
"Het is koud buiten" is, IMO, een terecht bezwaar als je in een gebied met koude winters woont. Sommige dagen / weken doe ik mijn wanten liever niet uit als ik buiten ben - en zeker niet lang genoeg om mijn nagels te knippen.
@WernerCD dat betekent dat we naakt door moeten gaan met openbare seks ... ook dit zijn dingen die door iedereen worden gedaan en zijn natuurlijk op dagelijkse basis ;-)
@Stephie Wat hen aantrekt, is de geur:]
Ik knip mijn nagels elke 2 weken in mijn werkkamer. Sommige onderdelen komen meestal in het toetsenbord terecht en de rest gooi ik uit een raam de tuin in. Ik heb tot dusverre niet gecontroleerd hoe hoog de heuvel van mijn geknipte nagels is de afgelopen 10 jaar.
David Morales
2016-05-18 06:45:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ervan uitgaande dat u dergelijke tondeuses gebruikt, hoeft u ze alleen maar een seconde onder water te houden en te knippen zoals gewoonlijk. Het water zorgt ervoor dat de spijkers in een mooi bundeltje aan het metaal blijven plakken. Als je klaar bent, laat je hem gewoon weer onder water lopen om de nagels schoon te maken. enter image description here

En als het water niet goed genoeg is, zal een beetje haargel of tandpasta of iets dergelijks zeker werken. Een snelle spoeling later is al het DNA-bewijs in de put.
Rafa Borges
2016-05-17 05:59:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gemakkelijk: je nagels knippen na het douchen. Omdat het water het wat zachter maakt, vliegt het niet overal heen. Bonus: doe het op je gootsteen. Als je klaar bent, open je gewoon de kraan en zijn de bits weg!

Of doe het onder de douche
* open de kraan en de stukjes zijn weg * - en de afvoer verstopt.
@gerrit, hoe groot zijn je nagels ?! : D
@RafaBorges Er is mij verteld dat ik mijn nagels vaker moet knippen ...
@gerrit ben je in bootcamp met een Drill Instructor die tegen je schreeuwt en je laat vallen en 50 geven als je nagels 2 mm te lang zijn of zoiets?
Of ze de gootsteen blokkeren, hangt gedeeltelijk af van het feit of u kleine stukjes tegelijk afknipt of dat u elk doorlopend stuk van elke spijker afknipt.
Er zijn geen spijkers die je gootsteen verstoppen, tenzij er al haar is dat het blokkeert, zodat ze kunnen blijven haken.
Dodzi Dzakuma
2016-05-17 21:19:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik weet dat fabrikanten van nagelknippers in Japan hebben geprobeerd dit probleem te verminderen door een toevoeging aan de nagelknipper.

enter image description here

Zoals je kunt zien dat ze een plastic beschermer en hoes hebben toegevoegd aan de zijkanten van de tondeuse waar de spijkers normaal uit zouden vliegen. Het knipsel wordt opgevangen in de hoes die kan worden verwijderd. U kunt de knipsels vervolgens weggooien nadat u klaar bent.

Hier is een betere afbeelding die het ontwerp laat zien.

enter image description here

Als je deze nagelknipper combineert met de plastic zakmethode, ben je in bedrijf.

Ik kan dit bevestigen. Ik heb er een en het werkt erg goed.
Ik heb beide, en vooral de zwarte zijn geweldig.
Dit werkt uitstekend. Heb er zelf een.
R.. GitHub STOP HELPING ICE
2016-05-17 02:10:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Makkelijker voor tenen dan voor vingers, maar werkt voor beide: leg een vinger over de opening aan weerszijden van de tondeuse wanneer je de snede maakt.

Ik heb dit geprobeerd. Het werkte redelijk goed, maar vertraagde me veel, omdat ik moest oppassen dat mijn vingers niet tussen de mesjes kwamen, en het vereiste een onhandige positionering bij het knippen van vingernagels: 1 hand moet zowel de clipper-openingen knippen als bedekken. Sommige afsnijdsels vliegen er nog steeds uit omdat ik geen vingerposities kan vinden die de hele lengte van de openingen bedekken.
Bedankt. Ik ga dit proberen. Ik maak me een beetje zorgen over bloederige vingers, maar * niets riskeerde, niets gewonnen *.
Ik wilde dezelfde hand gebruiken die wordt geknipt om de openingen te bedekken.
Als we dit doen, kunnen we de tondeuse net zo goed inwikkelen met plakband of zoiets, niet?
Nee, dan raakt het gevuld en loopt het vast omdat u het na elke snede niet triviaal kunt legen.
Ik gebruik deze methode, maar sluit slechts één kant, de andere kant is gericht op de prullenbak of een servet dat ik daarna kan opruimen.
Ja, nu ik erover nadenk, gebruik ik waarschijnlijk eigenlijk iets meer als de variant van Adam.
Biff MaGriff
2016-05-18 19:34:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Probeer te veranderen hoe u uw trimmers vasthoudt.

Ik pak ze zo in mijn handpalm.

enter image description here

Dan knijp ik om te trimmen

enter image description here enter image description here

Trimmings blijven binnen het middelste gedeelte.

Je kunt dan ofwel de trimmers op deze manier vasthouden totdat je een vuilnisbak vindt, of ze in je handpalm dumpen om ze later te verwijderen.

Tanner Swett
2016-05-17 08:19:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Begin door je nagel halverwege te knippen. Bedek vervolgens het afgeknipte deel van je nagel met een andere vinger of je duim en knip de andere helft van je nagel vast. Het nagelknipje blijft onder uw vinger geprikt.

Compro01
2016-05-18 13:15:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vijl de nagels in plaats van ze af te knippen. Gemotoriseerde voetvijlen (zoals de producten van Amope, bedoeld voor het verwijderen van eelt), doen het goed, net als een roterend gereedschap (bijv.Dremel) met een geschikt schuurmiddel. Deze methode zorgt voor een gemakkelijke vormgeving van de nagel en is ook veel gemakkelijker dan knippen als je dikke nagels hebt.

Ik moet vragen ... welk Dremel-schuurmiddel raadt u aan?
@RockPaperLizard - Ik gebruik een kleine, gebonden slijpcilinder die werd geleverd in een willekeurig merk "accessoireset voor rotatiegereedschap" (ik denk dat het een van de gereedschappen was die ik van mijn vader heb geërfd). Het is ongeveer 1/2 "hoog, 1/4" diameter, maar er zijn nergens markeringen op of de behuizing die je de compositie of korrel vertellen. Het is echter redelijk goed, dus ik zou zeggen dat het 400 grit of zo is.
Bedankt Compro01! Heeft de bovenkant ook een schuurmiddel?
@RockPaperLizard - Ja. Het is een stevige cilinder van gebonden schuurmiddel die op een metalen staaf is geplakt. [Het lijkt ongeveer op de 6 mm in deze afbeelding] (https://securethumbs.ebay.com/d/l225/m/miUXkbENT-V6ApG8fMT5MDQ.jpg), hoewel de kleur donkeroranje is in plaats van roze.
Of weet je, een nagelvijl? https://en.wikipedia.org/wiki/Nail_file
@Oxinabox - Zeker, maar dat duurt een eeuwigheid.
Maar dit zal stof produceren, dat overal zal vallen en nog moeilijker te verzamelen is.
Mikhail V
2016-05-16 21:14:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eigenlijk heb je geen reddingsvest nodig, eerst heb je een goed stuk gereedschap nodig, dit soort gereedschap is het beste (het ziet eruit als snijders voor elektrische draden, maar dan klein en met licht gebogen mesjes):

enter image description here


  1. Probeer de nagel beter precies af te knippen, zodat deze er na elke snede nog steeds zit, je trekt uiteindelijk gewoon aan het hele ding met vingers. Met dergelijke snijders is het vrij eenvoudig.
  2. Leg de vingers voor het snijden 5 minuten in heet water, hierdoor worden ze zacht. Of knip de nagels af na het baden.
  3. Zet de hand / voet tegen de muur / doos / wat dan ook waardoor hij niet te ver vliegt. Om ze gemakkelijker te vinden, doe het op een donker oppervlak.
  4. Makkelijk, maar werkt alleen voor handnagels - doe een zwarte broek aan of een tissue over de knieën terwijl je zit en houd je vingers tegen het weefsel tijdens het knippen .
darmi
2016-05-18 05:46:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebruik een nagelknipper en knip je nagels 98% van de lengte af. Zodra al het knippen is voltooid, gebruikt u uw tegenoverliggende vingers om kleine stukjes bevestigde spijker te breken en ze ergens in een bak te laten vallen.

This is the Dave I know
2016-05-17 14:30:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik Stylfile al een paar maanden voor mezelf en al jaren voor mijn kinderen (ze hebben een kleinere versie). Het snijdt nagels in plaats van ze af te knippen en stopt effectief het "pingelen" van nagelknipsels die door de kamer vliegen.

http://stylfile.com/collections/mens

Picture of the stylfile with the slicing action.

Bedankt Dave. Interessant. Dat ziet eruit als een product dat speciaal voor dit probleem is ontworpen. Er staan ​​twee producten op die pagina. U verwijst naar de tondeuse, die ook op deze pagina staan ​​(http://stylfile.com/collections/mens/products/s-clipper-2), toch?
Ja, ik heb de grote tondeuse (die met de zwarte bovenkant). Voor zover ik weet, is het precies met dat in gedachten ontworpen.
arana
2016-05-17 22:43:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wat ik doe, is slechts een kleine kant ervan knippen zonder het af te knippen, en het vervolgens met mijn vingers wegscheuren. Dit voorkomt dat stukjes wegvliegen en je kunt ze gewoon in de prullenbak gooien of opzij leggen tot je klaar bent.

Klinkt moeilijk om te doen, tenzij je erg goed bent in het maken van precieze tranen. Werkt dit betrouwbaar en netjes?
misschien omdat ik het heb gedaan sinds ik een kind was, mijn vader deed het op die manier en het is veel sneller, ik weet niet zeker of ik eraan gewend ben of dat je misschien wat oefening nodig hebt, maar meestal scheurt het precies op de plek.
chabzjo
2016-05-18 02:16:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Knip je nagels onder de douche of in bad.

Bonus: de nagels stromen door de afvoer, dus schoonmaken is niet nodig.

MikeDub
2016-05-22 16:35:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Na het douchen, zodat ze zacht zijn. En stop je voet in een emmer / doos (liggend op de zijkant) om eventuele spijkerartillerie te verzamelen.

niels nielsen
2017-11-24 11:42:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

terwijl de mesjes samengeknepen zijn, laat u een klodder siliconen RTV-kit langs de zone lopen waar de twee mesjes samenkomen. Laat het een dag drogen en snijd de klodder dan in twee helften met een scheermesje, zodat aan elk mesje een strook RTV vastzit. Als u nu uw teennagels knipt, zal de RTV de nagelknipsel vastklemmen en vasthouden zodat deze niet de ruimte in vliegt.

Moschops
2016-05-18 21:27:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In een gootsteen met water. Vinger gaat in water, ondergedompelde nagel afsnijden. Water belemmert de beweging van de losgelaten nagel net zoals elk ander dat probeert met snelheid door water te reizen.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...