Vraag:
Hoe nagelgaten effectief en goedkoop te bedekken?
James Jenkins
2014-12-10 05:54:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ga uit de verhuur en er zijn enkele spijkergaten in de muur. Ik wil geen spackle gebruiken, omdat ik dan de muren opnieuw moet schilderen, en dat wil ik niet.

Wat is een alternatieve oplossing om de gaten te verbergen?

De meeste oplossingen die hiervoor worden gemaakt, zijn relatief goedkoop. Hoe goedkoop moet het zijn? Heeft u toegang tot een ijzerhandel? Wat is uw tijdsbestek? Voeg meer details toe.
Is het probleem dat je geen spackle wilt gebruiken en het vervolgens moet schilderen om bij de kleur van de muur te passen?
@MattS. Ja; Ik wil niet schilderen om te schilderen of de spijkergaten zijn duidelijk.
Welke kleur heeft de muur?
Als u zich vooral zorgen maakt over de verf, kunt u er misschien wat van de huisbaas krijgen. Toen ik het in mijn vorige appartement vroeg, waren ze blij om een ​​kleine hoeveelheid van de verf die ze gebruikten te geven, zodat ik zelf het bijwerken kon doen voordat ik verhuisde.
Vijf antwoorden:
#1
+26
William the Pleaser
2014-12-10 06:05:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tandpasta

Voordelen:

 • Je hebt het waarschijnlijk al.
 • Een nagelgat gevuld met tandpasta ziet er minder voor de hand dan een nagelgat uit een afstand
 • Heel levensgevaarlijk, op die speciale 'Ik herinner me dat ik een arme student was'.

Nadelen:

 • A nagelgat gevuld met tandpasta ziet er van dichtbij vrij duidelijk uit. Vooral als je neongroene tandpasta gebruikt met een rode streep door het midden.
 • Tandpasta is eigenlijk niet veel goedkoper dan spackle

Spackle

Voordelen

 • U kunt eigenlijk buizen met pakkingen kopen die mooi gevormd zijn om spijkergaten op te vullen.
 • Het kan geverfd worden om bij de rest van de muur te passen
 • Als je huisbaas betrapt dat je de gaten opvult, kun je beweren dat je ze daadwerkelijk repareert in plaats van een vuile studententruc te gebruiken om te voorkomen dat je je aanbetaling verliest.

Nadelen

 • Het is niet erg levensgevaarlijk. In feite is het helemaal niet erg hacky. Het is ongeveer waar spackle voor bedoeld is.

Opgekauwd papier

Voordelen:

 • Echt goedkoop. Je hebt waarschijnlijk al papier en speeksel dat je toch nergens voor zou gebruiken.
 • Laat je doen alsof je een papieren wesp bent. Geef toe, je wilde altijd al een wesp zijn.
 • Super life-hacky.

Nadelen:

 • Ik ga niemand voor de gek houden die echt naar de muur kijkt.
 • Je krijgt spuug over je vingers.
 • Als je huisbaas je betrapt, kun je je stort vaarwel.
#2
+4
GimmeTehRepz
2014-12-11 23:03:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als het uw doel is om het gat op te vullen met een kleur die bij de verf past, zonder dat u daadwerkelijk verf hoeft te gebruiken. dan is je beste oplossing waarschijnlijk een stuk zeep of kaarsvet te gebruiken.

Zolang je de kleur van de zeep of was kunt krijgen die overeenkomt met de kleur van de muur, niemand zou moeten kunnen zeggen dat het er is, tenzij ze het toevallig aanraken.

Wat je zou doen is het stuk zeep of was nemen dat overeenkomt met de kleur van de muur, en voor de zeep kun je wrijf het gewoon rond het nagelgat om het met de krullen te vullen, of zoals bij de was, neem gewoon een mes en snijd een stuk om in het gat te drukken.

Zowel de zeepkrullen als de was moeten kneedbaar zijn genoeg om te vormen als je een muur met structuur hebt. Zodat je het nog meer kunt verbergen.

Als je problemen hebt met het vinden van zeep die bij de juiste kleur past, kun je een plek zoeken waar zelfgemaakte of biologische zeep wordt verkocht. Ze zullen meestal anders gekleurde zeep maken dan de typische witte of blauwe zeep in gemakswinkels. Als je je echt slim voelt, kun je zelf zeep smelten en kleuren mengen. Als je deze methode echt wilt gebruiken, kun je je eigen zeep maken.

Was is gemakkelijker te vinden. koop gewoon een goedkope kaars. Maar meestal vind je witte kaarsen alleen als je op zoek bent naar de goedkope / kleine. Gelukkig is het heel eenvoudig om was te smelten en er wat kleurstof aan toe te voegen om de gewenste kleur te krijgen.

Bijkomend voordeel is dat deze materialen (zeep / was) ook gemakkelijk en spoorloos overschilderbaar zijn.
#3
+2
Mooseman
2014-12-10 06:03:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebruik een knijpbuisje met spackle:

enter image description here

Een enkele buis is genoeg voor meerdere gaten en kost (in de VS) minder dan $ 10. Overtollig zand schuren en erover schilderen nadat het is uitgehard.

#4
+1
Kaz Wolfe
2014-12-10 06:02:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Neem wat stopverf
 2. Plak het in het gat
 3. Verwijder al het overtollige, het moet er vlak uitzien.
 4. Verf eroverheen.
Kan iemand alsjeblieft zijn of haar downvote uitleggen, zodat ik de kwaliteit van mijn vraag in de toekomst kan verbeteren? Bedankt!
Iemand heeft * beide * van de antwoorden hier naar beneden gestemd die ik persoonlijk zou aanbevelen. Ik kan geen goede reden bedenken waarom; mijn werktheorie is dat ze niet lifehacky genoeg zijn voor iemands smaak.
Ik denk dat het doel is om verf te vermijden, omdat het erg moeilijk is om verf te mengen met iets dat al geverfd is.
#5
  0
Ashleyyy
2016-12-20 02:39:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niet doen. Als iemand met meerdere huurwoningen in de familie, heeft elke verhuurder zo zijn eigen manier om met spijkergaten om te gaan. Het repareren ervan kan meer kosten dan het achterlaten, vooral als de huisbaas uw poging tot reparatie moet repareren. Beste god, laat het gewoon staan.

Dit geeft geen antwoord op de vraag. Het punt van het verbergen van de spijkergaten is zodat de verhuurder ze niet ziet en de reparaties in rekening brengt met de borg.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...