Vraag:
ΗHoe kan ik voorkomen dat de ritsen van mijn spijkerbroek vanzelf openritsen?
Shevliaskovic
2014-12-10 04:43:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Veel jeans hebben ritsen die vanzelf open gaan. Voor mij is het nogal ongemakkelijk om ze midden op straat opnieuw in te ritsen.

Wat kan ik doen om dit te voorkomen?

Dit is een goede vraag. Volgens mij mag het niet worden gesloten als @Shevliaskovic zijn antwoord niet als antwoord maar als "reeds geprobeerd oplossing" in de vraag opneemt. Ook moet hij uitleggen waarom deze oplossing niet bevredigend is.
Mij ​​is meegedeeld dat als u uw eigen vraag beantwoordt, u niet hoeft op te nemen "wat u al hebt geprobeerd", dus ik stem voor heropening van deze vraag.
Dit is een briljante vraag. Serieus, ik weet niet wat ik zou toevoegen in 'oplossing al geprobeerd' voor dit soort vragen. http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/1308/does-all-questions-require-solutions-already-tried
U hoeft niet op te nemen "wat u heeft geprobeerd", ondanks wat sommige gebruikers denken. [Dat voorstel werd behoorlijk degelijk neergeschoten in meta.] (Http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/1256/close-reason-request-they-havent-tried-anything)
Acht antwoorden:
#1
+36
Shevliaskovic
2014-12-10 04:46:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een ding dat ik heb gevonden, is dat ik een sleutelhanger krijg, groot genoeg om door de jeansknoop te kunnen.

Wat ik deed was

  1. Steek het door de ritshaak.
  2. Ritssluiting helemaal omhoog
  3. Haak de ring door de jeansknoop.

Voorbeeldfoto:

Ik zou denken dat dit behoorlijk zichtbaar zou zijn
Kun je hier een foto van maken en posten, zodat je kunt beoordelen hoe zichtbaar het is?
De zichtbaarheid zou afhangen van de grootte van de ring
@AngeloFuchs goede suggestie, ik heb een bewerking voorgesteld met [zo'n foto] (http://i.stack.imgur.com/BU5drm.jpg) hopelijk wordt het snel goedgekeurd.
Ik gebruik een haarelastiek (vouw ​​het op, steek het door het gat en doe dan beide lussen over de ritssluiting) omdat ze gemakkelijker te krijgen zijn en minder waarschijnlijk oncomfortabel zijn.
Ik hou van het ringidee. Makkelijk op- en afstappen. Het is hier alleen zichtbaar omdat de knop is losgeknoopt.
#2
+18
HungryDB
2015-01-05 18:48:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ingebouwd slot. Het zit al op je ritssluiting. Controleer het maar.

De meeste jeansritsen worden nu geleverd met een ingebouwd slot . Zorg er bij het ritsen voor dat de ritssluiting verticaal naar beneden is geplaatst (hierdoor wordt de ritssluiting vergrendeld). Probeer gewoon de ritssluiting te openen met de haak naar beneden. Het gaat niet open Net zoals onderstaande afbeelding. (Zip-haak is hier verticaal naar beneden geplaatst.)

enter image description here

Als je zip en hooker niet vasthoudt, zal de zip uiteindelijk lopen vanwege belasting.

Bezoek de YKK-website voor meer informatie. Als je ergens ritsen ziet, is de kans 70% dat het is gemaakt door YKK.

Sommige jeans van lage kwaliteit gebruiken misschien geen door YKK geproduceerde rits. Daarom moet je altijd het YKK-teken op de rits controleren voordat je een spijkerbroek koopt.

Welkom bij LifeHacks! Kunt u meer beschrijven wat dat is en hoe het werkt? Of hiervoor een link naar enkele bronnen toevoegen? Mijn ritsen hebben geen sloten die ik ken.
Ahh .. je veroorzaakte twijfel in mijn hoofd. Ik was aan het werk en ging meteen naar de wasruimte om te kijken of het werkte of niet. Het werkt perfect.
Ik denk dat je mijn opmerking verkeerd hebt begrepen. Ik twijfel er niet aan dat het werkt, ik weet gewoon niet waar je het over hebt.
@AngeloFuchs - HungryDB heeft gelijk, een fatsoenlijke ritssluiting heeft de capaciteit om dicht te blijven (meestal moet je het naar boven trekken, dan valt het bit dat je aantrekt meestal naar beneden als je het loslaat of als je het naar beneden duwt, en het blijft Goedkope ritsen doen dit niet, of doen het aanvankelijk en werken dan niet meer, en je broek blijft niet dichtgeritst. Je vindt goedkope ritsen eerder op goedkope broeken, of nep-designerbroeken.
Ook bij oude ritsen is dat slot mogelijk versleten.
#3
+9
Wipqozn
2015-01-06 18:43:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Twee oplossingen, met een geweldige tekening (ik ben duidelijk de volgende Vincent van Gogh).

Bind een dun touwtje door je rits, het gaatje bovenaan je rits en je riem . Laat het touwtje echter door de binnenkant van je broek gaan, dan vanaf de bovenkant van je broek naar buiten en dan vastgebonden in je riem. Dit zal veel minder zichtbaar zijn dan wanneer het touwtje buiten de broek is gestoken, vooral als je een touwtje kunt vinden in dezelfde kleur als je riem.

enter image description here

Plak tape aan de binnenkant van je broek, waar het niet zichtbaar is. Gebruik deze tape om de rits aan de bovenkant van je broek vast te plakken.

enter image description here

#4
+6
Brethil
2015-01-06 22:49:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik gebruik soms een paperclip, die ik door het gat in de rits steek en probeer hem aan de stof van de spijkerbroek te bevestigen en / of te verplaatsen zodat de rits niet beweegt. Dit hangt af van het soort spijkerbroek en moet worden getest totdat je iets vindt dat bij je past.

#5
+4
Easy Tiger
2015-04-17 16:38:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je zou de noodzaak kunnen vermijden om jeans constant opnieuw te ritsen door het probleem volledig te omzeilen.

Ik draag alleen jeans met knoop / klinknagelgulp om precies deze reden.

Alle grote spijkerbroekenfabrikanten bieden ontwerpen zonder ritsen, als je het uitpakken een constante zorg vindt, is het een heel eenvoudige oplossing.

Maar het voordeel van een ritssluiting is dat je hem gemakkelijk ongedaan kunt maken / opnieuw kunt doen zonder je riem los te maken - iets wat ik nooit mogelijk heb gevonden met een knoopgulp - tenzij je daar wat advies over hebt?
Oefen! Op dezelfde manier waarop je een hemd halverwege kunt knopen / losknopen, kun je een gulp knopen / losknopen zonder bovenaan te beginnen. Maar dat gezegd hebbende, je hebt je hele leven ritsen gebruikt, het wordt na verloop van tijd gemakkelijk.
#6
+3
jacobcc
2015-01-14 08:01:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het antwoord van Shevliaskovic is de klassieker, maar ik moet er hier een paar toevoegen, aangezien ik onlangs met een favoriete spijkerbroek met dit probleem heb gestreden:

  1. Haarlak. spuit het op de rits, het hele ding. Het maakt het een sticker of zoiets. Het werkt een tijdje, ik moest het af en toe opnieuw aanbrengen. Dit is meer een noodoplossing om de rits dag / nacht door te krijgen.

  2. Tools. Pak een tang, bij voorkeur een naaldpunt. Knijp voorzichtig aan beide kanten van het ritsmechanisme om de grip op de tanden te verstevigen. Dit is delicaat zorgvuldig werk, omdat je hierdoor de ritssluiting gemakkelijk kunt breken. Als je er te hard in knijpt, wordt hij onbeweeglijk. Als je het weer probeert te openen (gebruik een platte kop), is de kans erg groot dat je gewoon de ritssluiting breekt. Ze zijn van gegoten metaal en buigen niet graag. Dit werkte heel goed voor mij, maar nogmaals, wees voorzichtig.

#7
+3
Shaheer Rizvi
2015-04-05 21:37:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je broekknoop en de rits magnetisch zijn, wil je misschien beide magnetiseren door ze ~ 100 keer met een sterke magneet te vegen. Hierdoor blijven ze aan elkaar plakken, maar kunnen ze nog steeds worden verwijderd als je eraan trekt.

#8
+1
Stan
2018-07-17 18:23:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebruik een gewone veiligheidsspeld.

Helemaal aan het uiteinde van je ritstrekker zit een klein gaatje.

Gebruik een veiligheidsspeld door dat gaatje en de stof van de rits om houd je rits gesloten.

Je kunt ook een veiligheidsspeld door de rits horizontaal onder de ritstrekker gebruiken om te voorkomen dat deze langs de pin beweegt.

Veel succes.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...