Vraag:
Wat moet ik doen zonder warm water in de douche?
CRABOLO
2014-12-10 18:03:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik werd net wakker, het is -20 graden Fahrenheit buiten, ik moet snel aan het werk zijn, en nu kwam ik er net achter dat de warmwaterboiler niet werkt, dus het water is ijskoud! Ik stink zoals het kan zijn en mijn haar is een puinhoop. Ik wil niet dat mijn haar eruitziet als bedhaar of vettig. Ik kan niet douchen in de vrieskou! Wat moet ik doen?

In het verleden gebruikte ik liever de routine 'call out sick'. Maar soms is dat gewoon geen goede oplossing. Ik heb ook al eerder koude douches genomen, maar niets dat zo koud zou zijn. Ik denk niet dat mensen die in warmere klimaten leven, begrijpen hoe koud een douche in deze situatie is. Ik heb ook geprobeerd om gewoon een hoed te dragen en deodorant op te doen, maar vaak kan ik op het werk geen hoed dragen.

hmm .. douchen en het verdragen?
Hoe lang is je haar? Langer haar heeft een andere oplossing nodig dan korter haar.
Als je een koude douche neemt, zal al het andere relatief warm aanvoelen!
Zie ook [Wat is de beste manier om een ​​koude douche te nemen?] (Http://travel.stackexchange.com/questions/34384/whats-the-best-way-to-take-a-cold-shower)
Welke effecten van het ontbreken van een douche wilt u voorkomen? Ruik, ja, maar wat nog meer met betrekking tot je haar?
@Gilles Ik stond op het punt om daarnaar te linken! Geen eerlijke: P
Heeft u een douche op het werk? Heb je een actief sportschoolabonnement? Woont er iemand in de buurt die kan helpen bij het delen van hun douche?
Vijf antwoorden:
#1
+15
Jon
2014-12-10 18:10:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Verwarm wat water op het fornuis om je haar nat te maken en neem eventueel een sponsbadje. Gebruik deodorant, draag schone kleding.

Niet echt een lifehack ... Meer gezond verstand hier, toch?
Dat is precies wat ik wilde schrijven! : D
@RichardBernards Nee, het is een antwoord op de vraag, een praktisch antwoord. Het is misschien het beste antwoord, ik weet het niet, maar als dat zo is, wordt de vraag of het OP een on-topic-vraag plaatst.
#2
+11
user19
2014-12-11 00:31:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om je vette haar onmiddellijk te fixeren, poeder het losjes. Dit is een onmiddellijke snelle oplossing.

Graaf een grote, donzige make-upborstel op en doop deze in een pot met losse poeder. Tik er één keer op de rug van je hand om het overtollige materiaal te verwijderen en stof het vervolgens over je wortels. Het veegt olie op en mengt zich in je lokken, zodat niemand zal weten dat je niet gedoucht hebt.

( Bron: Cosmopolitan)

Pers dan een beetje citroen uit in wat water. Citroen is een natuurlijke reiniger en deodorant. U kunt deze oplossing gebruiken om uw huid af te vegen en te reinigen.

Nu ben je klaar om naar je werk te vertrekken.

Let op: dit zijn snelle trucs, en je moet later een goede douche nemen.

Welk soort poeder? Babypoeder of iets anders?
Ja, babypoeder @Sompuperoo.
#3
+6
Angelo Fuchs
2014-12-11 00:04:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebruik meerdere verwarmingspotten of iets dergelijks om zo veel mogelijk water zo snel mogelijk te verwarmen (als je meerdere potten gebruikt met elk slechts wat water erin, krijg je sneller meer heter water dan als je slechts één pan gebruikt die veel water bevat; Het is natuurlijk het beste om al je verwarmingsstations te gebruiken).

Giet dan al dat hete water in een grote bak (bijv. Je douche nadat je de stekker in het stopcontact hebt gestoken, zodat het water er niet uit kan).

Vul vervolgens de container met zoveel koud water dat het water in de container zo comfortabel mogelijk wordt.

Scheid wat water in twee potten.

Gebruik de spons om maak je schoon met zeep en shampoo je haar. Open vervolgens de gootsteen zodat de douche wegloopt en gebruik de twee potten (een voor het haar, een voor het lichaam) om de zeep en shampoo af te wassen.

Zorg ervoor dat je je haar goed afdroogt voordat je het huis verlaat als het buiten koud is.

#4
+3
Judith
2020-08-05 14:16:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een truc die ik vaak heb gebruikt tijdens het kamperen. Als u een plantensproeier onder druk heeft - zoals een van deze ...

Plant sprayer

... Uiteraard een die vrij is van onkruidverdelger of insecticide.

Vervolgens vult u hem met water en laat u hem een ​​tijdje in de volle zon staan. Om af te sluiten kun je bijvullen met een ketel heet water. Breng het onder druk en spuit jezelf.

Het klinkt misschien raar, maar het werkt opmerkelijk goed.

#5
+2
RedSonja
2015-02-23 20:57:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je lid bent van een sportclub, ga daar dan heen. Als je geen lid bent, loop dan binnen met een sporttas, zonder oogcontact, loop naar de douche en word schoon.

Hoewel dit niet echt ethisch is als je geen lid bent, bieden veel clubs wel 1 dag gratis proefversies en dergelijke aan, dus je zou ze gewoon kunnen vertellen dat je misschien wilt deelnemen en of je de plek vandaag zou kunnen testen.
Ja. Ik deed dit op een plek waar ik vaak als gast had gespeeld, dus ze hadden mijn geld vaak gezien. Ik voelde me er eigenlijk schuldig over, maar ugh, ik moest douchen.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...