Vraag:
Wat is de beste manier om clamshell-verpakkingen te openen?
JSW189
2014-12-10 00:51:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wat is de beste manier om dikke clamshell-verpakkingen te openen, zoals deze:

clamshell packaging

Meestal gebruik een schaar, maar het is moeilijk als het plastic bijzonder dik is of als het item een ​​vreemde vorm heeft.

Drie antwoorden:
#1
+43
nicael
2014-12-10 01:03:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedia heeft een mooie oplossing:

Huishoudelijke scharen of een mes worden soms gebruikt om open moeilijke verpakkingen.

Blikscharen zijn effectief voor taaie kunststoffen; het grotere mechanische voordeel van samengestelde metaalschaar maakt het mogelijk om dergelijke verpakkingen zelfs met weinig handkracht open te snijden. Deze pakketten kunnen ook worden geopend met een gewone blikopener .

Use a can opener to open blister packs and avoid cutting yourself

Volgens [Inventor Spot-artikel] (http://inventorspot.com/articles/top-10-pinterest-time-wasting-tips) werkt het gebruik van blikopener niet.
#2
+23
Phlume
2014-12-10 01:09:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb gemerkt dat het het gemakkelijkst is om een ​​scheermes / een universeel mes langs twee aangrenzende zijden te laten lopen en de verzegelde rand te vermijden. Het plastic is erg hard en duurzaam waar de afdichting zit, maar het is relatief dun als je een beetje van de afdichting af beweegt. Snijden langs twee aangrenzende zijden in een "L" -vorm zorgt voor een gemakkelijkere toegang tot het product en helpt voorkomen dat u wordt gesneden door de rand van het plastic.

#3
+5
user4507
2015-03-15 17:30:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je bent waarschijnlijk niet per se op zoek naar de 'beste' manier om het te openen, maar wel een die werkt als je ergens in de middle of nowhere bent, je zojuist een item in een winkel hebt gekocht en om voor de hand liggende redenen niet ' t draag een schaar bij je.

De kans is groot dat je niet geeft om de kartonnen verpakking of afbeeldingen (en je frustratie over een slecht ontwerp wilt uiten). Als je onderweg bent, heb je waarschijnlijk altijd een huissleutel bij je (als je een van de vierkante sleutels gebruikt, heb je pech).

  1. Op het vlakste, breedste deel van het oppervlak (controleer nogmaals of er geen kabels of nuttige onderdelen onder of verborgen zijn door het karton - voel het fysiek), breng de 'scherpe' punt van de sleutel aan en knip op en neer (bij voorkeur in de midden als een lijn). U zult dit proces moeten herhalen, aangezien een sleutel nogal bot is - maar het betekent wel dat u ernstige bezuinigingen zult vermijden.

  2. Zodra u een lijn krijgt (hoe breder de open lijn, hoe gemakkelijker dit zal zijn), plaats je hand of vingers alsof je twee gordijnen uit elkaar zou trekken. Oefen brute kracht uit en trek in tegengestelde richting uit elkaar. Wat er zal gebeuren, is dat de regel verder opsplitst en je in staat stelt om het item en de inhoud eruit te halen.

Dit lijkt misschien inefficiënt, maar een sleuf knippen en uit elkaar trekken is soms in feite gemakkelijker dan een schaar, en het is een leuke truc als je in een afgelegen gebied bent.

(Als je niet zo'n gevormde sleutel hebt, is het misschien de moeite waard om er een te kopen.)

Ik gebruikte een vergelijkbare aanpak, maar zonder dat er een sleutel in een pakket met oortelefoons kwam onlangs tijdens een vlucht. Duurde ongeveer 20 minuten gefrustreerd nieuwsgierig.
sleutel werkte geweldig, in plaats van te proberen met een niet-zo-puntig uiteinde, gebruikte ik een scherper sleuteltandgedeelte, na 4-5 regels in hetzelfde pad begon het plastic te verdelen. Rust is geschiedenis


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...