Vraag:
Hoe kan ik een appel eten zonder plakkerige vingers te krijgen?
Ali Caglayan
2014-12-10 07:13:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik eet echt graag appels, maar het is vervelend als handen plakkerig worden.

Hoe kan ik een appel eten zodat de sappen mijn handen niet plakkerig maken?

Een goed antwoord zou niet echt een hack zijn.
@Jon Vertel me dan wat een hack is. Tot nu toe heb ik geen idee wat een life-hack is.
@Jon [Zie deze metavraag] (http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/1124/how-do-we-define-what-is-on-topic-without-requiring-the-questioner-to- know-the-a? noredirect = 1 # comment1196_1124).
@Jon Het definieert het als een onconventionele oplossing voor een probleem. Voor zover ik weet is er geen afspraak om een ​​appel te eten.
Waarom eet je het niet terwijl je een papieren handdoek of zoiets vasthoudt? .... Ik zou adviseren om de vraag te [bewerken] om * waarom * je zoiets niet zou willen doen. (* papierverspilling / niet ecologisch? werkt niet voor u? papieren handdoeken zijn te duur? *)
Ik kan me niet herinneren dat ik heb gestemd om dit af te sluiten. Ik heb gestemd voor heropening omdat het on-topic zou moeten zijn.
Eet van de ene kant, terwijl je de andere vasthoudt. Zo hoef je geen van de sappige delen aan te raken die je handen vuil maken. Blijf je weg banen totdat er geen ruimte meer is voor je vingers om vast te houden. Houd vervolgens de bovenkant bij de steel vast en maak het af. Het enige wat je overhoudt is de kern en het gebied er net boven en eronder.
Zeven antwoorden:
#1
+14
Tim
2014-12-11 02:18:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Contra-intuïtief kunnen maïskolvenhouders hier goed voor zijn.

Ze graven rechtstreeks in de appel, in plaats van een vork die kromt en het moeilijk kan maken om hem goed te kantelen zonder in metaal te bijten.

enter image description here

Als je de route met keukengerei gaat afleggen, waarom zou je dan geen mes en vork gebruiken?
@Tom Vorken gaan schuin naar binnen, waardoor je soms in metaal bijt.
Ik heb dit geprobeerd en het was behoorlijk effectief. Mijn handen waren schoon en ik weet zeker dat als ik wat meer zou proberen, mijn kin ook in orde zou zijn.
#2
+6
michaelpri
2014-12-10 09:28:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je kunt er een soort karamelappel van maken (zonder de karamel). Pak een ijslollystokje of iets dergelijks en steek deze in de bodem van de appel. Nu kun je het eten zonder plakkerig te worden.

#3
+4
Angelo Fuchs
2014-12-10 19:05:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Neem een ​​mes / vork of iets dergelijks en doe dit van boven naar beneden in de appel. Dan heb je een mooi handvat en kun je zoveel appel eten als je wilt.

Gebruik als je klaar bent iets anders dan je hand om de appel van het mes / de vork te halen en schoon te maken. Dit doe ik door de appel op de grond te leggen, erop te gaan staan ​​en het mes opzij te trekken. Je mes moet je achteraf schoonmaken, zodat het zelf niet plakkerig is. Een blad van een boom kan in dit geval als zakdoek werken.

Pas echter op dat je jezelf niet snijdt of op het metaal bijt.

Zoals je al zei, ik duw de vork vaak niet recht genoeg naar binnen en bijt erin ... Zou een spies helemaal door het midden werken, denk je?
Ik zou er meer dan één gebruiken, dus je hebt wat hendelgreep. Anders zou de appel draaien en draaien en loskomen. Je zou ook het probleem hebben dat er sap langs de spies loopt. Iets met een goed handvat is waarschijnlijk een betere keuze.
#4
+1
James Webster
2014-12-10 18:46:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik houd de appel met één hand vast en eet een cirkel rond de "evenaar".

Ik snijd de appel doormidden en eet het resterende vruchtvlees van elke helft, waarbij ik het binnenste deel van de kern en een "kuiltje".

Het eten van het resterende vruchtvlees zonder de appel doormidden te breken is mogelijk, maar ik merk dat ik hierdoor een plakkerige kin krijg.

#5
+1
Cary Bondoc
2014-12-14 06:06:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik snijd de appel in kleine stukjes zoals op de foto hieronder, dan eet ik hem gewoon op met een vork. Dit vermijdt ook het gooien van de overblijfselen van een appel , zodat je gewoon alles kunt doen wat je wilt terwijl je appel eet. :)

Ik doe dit als ik zo lui ben om op te staan, ik wil gewoon eten en spelletjes spelen, of films kijken of me concentreren op programmeren. :)

enter image description here

#6
  0
The Idiot Gamer
2014-12-10 07:20:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Knip eerst wat papieren handdoeken uit zodat ze net groter zijn dan je hand, en eet dan de appel terwijl je ze in gaat. Hierdoor wordt voorkomen dat de vorm van appelsap over uw handen komt.

Je zou ook een paar elastische handschoenen kunnen aantrekken, voor dezelfde inspanning ;-)
#7
  0
Mooseman
2014-12-10 09:24:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebruik een boor / snijmachine. Nu je acht plakjes hebt zonder afval, kun je ze gewoon oppakken met een vork.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...