Vraag:
Hoe kan ik de pizza tijdens de reis naar huis warm houden?
CodeFanatic
2014-12-11 00:00:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Velen van jullie kennen dat probleem, na het werk ga je wat "Pizza to go" halen bij het Italiaanse restaurant. Als je thuiskomt is het niet echt warm meer, of je het nu in een tas stopt of niet. Kent iemand een lifehack die me zou kunnen helpen het warmer te houden?

Vijf antwoorden:
#1
+14
Mooseman
2014-12-11 00:15:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pak een oude deken en leg deze over de pizzadozen op de stoel, en bedek de zijkanten van de dozen indien mogelijk. Als de deken groot genoeg is, vouw hem dan eerst zodat je 2 of 4 lagen hebt om je pizza warm te houden.

Ik heb gemerkt dat dit effectiever is dan geïsoleerde zakken, vooral wanneer de deken dubbel is.

* (Oude deken zodat als er saus / vet aan de buitenkant zit, je niet je favoriete deken bent)

Ja, ik ben het ermee eens dat dit beter is dan een geïsoleerde zak, omdat de lucht nog steeds kan circuleren, zodat je geen condens krijgt die tot een doorweekte pizza leidt - en niemand houdt van een doorweekte pizza!
Kun je ook iets warms op de deken leggen?
@TrajanEspelien Potentieel, maar ik zie het niet bijzonder effectief zijn, omdat het zijn warmte in de auto verliest in plaats van in de pizza.
#2
+12
Pam
2015-06-03 21:32:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben eigenaar van een pizzeria. Ik verkoop vaak "half gebakken" pizza's aan klanten die ze thuis willen bakken. Tien minuten in de oven en je hebt een heerlijke pizzasmaak en de warme pizza waar je naar verlangt. Vraag je favoriete winkel om je taart voor je "half te bakken" of kom naar mijn winkel en ik zal je opknappen;)

Welkom bij de lifehacks-community. Goede suggestie, maar heel voorzichtig met reclame (zowel zelfreclame als reclame voor andere producten). :-D
Ik denk dat ze het meer als een grap bedoelde.
#3
+9
J. Musser
2014-12-11 00:11:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kent u de geïsoleerde tassen die worden gebruikt om uw boodschappen onderweg naar huis koud te houden? Ze zien er zo of vergelijkbaar uit:

enter image description here

Ze werken ook om dingen warm te houden. Als je er een hebt die groot genoeg is voor pizza, doe hem dan bij voorkeur in de winkel in de zak, haal er zoveel mogelijk lucht uit en zet hem in je auto (die in de winter eerst opgewarmd moet worden) op een van de stoelen, en dan leg er een handdoek / opgevouwen deken overheen. Eet zo snel mogelijk na aankomst op uw bestemming.

Denk je dat ze ook warm blijven? Humm, weet je het zeker? Ik zal het proberen.
@FelixLahmer-isolatie werkt in twee richtingen. Het wordt gebruikt om een ​​barrière te creëren om te proberen te voorkomen dat de temperatuur buiten de binnenkant zoveel mogelijk beïnvloedt. Als dubbele beglazing in een huis.
Cool. Ik wist niet dat je deze kon kopen.
De zak kan condensatie veroorzaken in de pizzadoos waardoor de taart vochtig wordt enz.
Pizzabezorgers gebruiken een grotere soort van deze tas of een doos die hetzelfde doet als ze per fiets of scooter worden bezorgd (wat op veel plaatsen de norm is.)
#4
+4
Kaz Wolfe
2014-12-11 00:26:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als uw auto een stoelverwarmer heeft (de meeste moderne), zet deze dan aan en leg de pizza (in de doos) op de stoel. Als je echt een warme pizza wilt, doe er dan een jas / deken / iets overheen.

#5
+1
user31728
2020-07-02 01:34:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik stel nog een paar tips voor om de pizza op weg naar huis warm te houden:

  1. Warmwaterkruik - Werkt als je toevallig van huis reist of ergens met een waterkoker om hem te vullen .
  2. Picknickkoelbox als je die hebt, want die houdt ook de warmte binnen.
Hallo user31728, Welkom bij Lifehacks. Vergeet niet om [tour] en [help] te bezoeken om erachter te komen hoe u het meeste uit deze Q en A-site kunt halen.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...