Vraag:
Hoe gemorste suiker op te ruimen?
James Webster
2014-12-10 16:04:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vandaag, terwijl ik koffie zette tijdens een inzamelingsactie, morste ik wat suiker op een harde vloer. We hadden geen blik en borstel of stofzuiger, dus effectief hebben we onze toevlucht genomen tot het oppakken van de suiker van de vloer.

Hoe kon ik de rommel efficiënter en sneller opruimen?

Om het probleem uit te breiden, wat had er kunnen worden gedaan als de gemorste hoeveelheid aanzienlijk was geweest?

Vijf antwoorden:
#1
+10
agonist_
2014-12-10 16:14:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je kunt een hoopje maken met de suiker, en dan met een vel papier proberen het vel onder de hoop te duwen om de suiker te krijgen. Het is geen perfecte oplossing, er blijft waarschijnlijk suiker over maar nu kun je een deel van de suiker hergebruiken

Ik zou geen koffie met suiker en vloer willen krijgen ... Ik gooi de suiker waarschijnlijk gewoon weg ...
Voor alle duidelijkheid, we hebben de gemorste suiker weggegooid;)
Het hangt af van de hoeveelheid suiker op de vloer, denk ik. Als het valt en een hoop vormt, kun je het onderdeel dat de vloer niet heeft geraakt opnieuw gebruiken (maar alleen voor jou denk ik, als je het aan andere mensen serveert, zullen ze waarschijnlijk niet in orde zijn).
Ik denk dat dit best goed werkt als een algemene oplossing voor een grotere hoeveelheid suiker. Gebruik dan Vogel's oplossing om de restanten te krijgen als het moeilijk is met papier.
Een vel papier kan dienen als een geïmproviseerd blik. Houd het in het midden vast aan een van de lange zijden en maak er een lichte vouw in met je duim. Bij toepassing met zachte druk en onder een vrij steile hoek, moet de voorrand gelijk aan de vloer blijven.
#2
+4
Vogel612
2014-12-10 16:12:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suiker is gemakkelijk oplosbaar in water. De gemakkelijkste manier is om het af te nemen met een handdoek of iets dergelijks die nat is gemaakt.

Dat werkt het beste met kleine suikerkorrels, dus je zult nog steeds de grotere brokken moeten oppakken. Als alternatief kun je die ook kapotmaken.

#3
+4
user100
2014-12-11 07:55:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zodra je de suiker hebt opgeruimd, zoals @agonist_ heeft voorgesteld, druk je je hand tegen de vloer om de resterende suikerkorrels op te rapen. Je hand is net zo vochtig dat de suiker eraan blijft kleven in plaats van aan de vloer.

#4
+1
djsmiley2kStaysInside
2017-01-15 20:51:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koop een Canis lupus familiaris om het op te ruimen.

Hoewel ik er nu een heb, had ik er toen nog geen. Maar er is sowieso niet altijd een bij de hand. In dit geval was ik in een openbare sporthal.
#5
  0
Mat Watson
2019-01-24 22:00:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Water is het meest praktische om suiker te verwijderen. Het lost op met suiker en maakt het gemakkelijk snel te verwijderen. Nadat de suiker is gemengd met water, veegt u deze af met een doek.

Dit voegt niets toe dat niet in het antwoord van Vogel612 werd behandeld.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...