Vraag:
Wat is de snelste manier om autoruiten te ontwasemen?
Bobo
2014-12-10 03:34:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als ik mijn auto 's ochtends niet opwarm, wordt de voorruit zo mistig dat ik het niet kan zien.

De Heat / AC lijkt niet snel genoeg te helpen, en het voorruit laat strepen achter.

Hoe kan ik hier snel mee omgaan, zodat ik weer veilig kan rijden?

Surprised [this] (https://www.youtube.com/watch?v=qCmgWiEEZwA) is nog niet genoemd.
Zes antwoorden:
#1
+19
Geoff Hutchison
2014-12-10 03:41:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De mist is afkomstig van condenswater op de voorruit of ramen. Het probleem is dat de lucht in de auto warmer en / of natter is dan buiten. (bijv. https://van.physics.illinois.edu/qa/listing.php?id=1511)

Een van de snellere manieren is om uw vensters te verlagen naar verlaag de temperatuur in de auto en verlaag de luchtvochtigheid door buitenlucht aan te voeren. Dit is misschien niet bijzonder comfortabel, maar het werkt zeker.

#2
+15
Jon
2014-12-10 09:31:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aangezien de mist afkomstig is van vocht in de auto, is een eenvoudige oplossing om de auto te ontvochtigen door een oude sok te vullen met kattenbakvulling en deze op een onopvallende plaats zoals onder een stoel in de auto te plaatsen. Misschien wil je een oud paar sokken gebruiken en de kattenbakvulling dubbel inpakken.

Video van Huffington-bericht van de kattenliter-truc

Maar wist je dat er een supergemakkelijke manier is om motormist te verslaan?

Doe gewoon wat kattenbakvulling in een sok, laat het in je auto liggen en je bent elke keer zonder vertraging onderweg.

Ik ben benieuwd of iemand deze methode heeft gebruikt? Klinkt het echt gaaf als het werkt? Eventuele links / verhalen?
Hoewel dit een goed antwoord is, moet u er goed op letten welk nest u wilt gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten kattenbakvulling; ze nemen niet allemaal hetzelfde vocht op en sommige zijn giftig. Silicaatstof kan voor iedereen problemen veroorzaken, terwijl zwangere vrouwen bijzonder op hun hoede moeten zijn voor mogelijke geboorteafwijkingen.
Controleer ook [dit] (https://www.youtube.com/watch?v=qCmgWiEEZwA).
#3
+4
Rory Alsop
2014-12-10 15:16:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als het afvegen strepen achterlaat, dan zit er iets op het glas (olie van het afvegen met een doek die niet perfect schoon is enz.) zodat het niet beter wordt totdat het goed is schoongemaakt.

maak je voorruit echt goed schoon, en gebruik dan een product als de raamverwarming van Rain-X (het is een ruitenreiniger met iets anders dat condensatie voorkomt) - en het gaat maanden mee (mogelijk jaren - niet zeker)

Ook helpt het gebruik van airconditioning om de lucht in uw auto uit te drogen, waardoor het probleem wordt verminderd.

#4
+2
SAS2507
2015-03-09 06:04:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gebruik koude lucht in plaats van warme lucht om uw voorruit te ontwasemen - dit is veel sneller. Zet de airconditioner ook niet aan, maar zet hem op de windschermmodus.

Hallo @WangiPaPa. Sommige mensen dachten dat je antwoord kort was en geen goede inhoud had, maar ik dacht dat het een goede hack was, misschien gewoon niet de beste. Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik het heb verlengd. :)
#5
+1
Dushyanth Shenoy
2015-03-09 01:25:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voorkom mist door de ruit / voorruit af te vegen met een doek gedrenkt in shampoowater of zeepwater! Dit is slechts een tijdelijke oplossing, maar het kan soms nuttig zijn!

#6
  0
Ian Ringrose
2014-12-24 22:44:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zet een luchtverhitter op netstroom een ​​paar minuten in de auto voordat u van huis gaat. (Denk hierbij aan veiligheidsrisico's.)Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...