Vraag:
Hoe kan ik voorkomen dat mijn deursloten bevriezen tijdens een winterstorm?
liebs19
2014-12-10 02:37:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn huis heeft een vrijstaande garage en af ​​en toe wordt het slot bevroren tijdens een winterstorm, zodat ik mijn sleutel niet kan inbrengen om de deur te ontgrendelen.

Ik heb tal van methoden om het slot te openen nadat het is bevroren. Ik heb grafietpoeder gebruikt om het slot vrij te maken en ik heb de sleutel verwarmd en erin gestoken om het ijs te smelten.

Ik ben op zoek naar een oplossing om te voorkomen dat het slot überhaupt bevriest. Ik heb geprobeerd het gesmeerd te houden met grafietpoeder voor de winterstorm en ook de deur vaker te openen tijdens de storm om niet te laten bevriezen door ongebruikt te blijven. Al deze factoren hebben niet kunnen voorkomen dat het slot bevriest.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn slot bevriest tijdens een winterstorm?

Gebruik je er toevallig smeermiddelen in?
Ik heb een glijmiddel dat ik gebruik om het te ontdooien, maar het vertraagt ​​me 's ochtends een paar minuten op weg naar mijn werk. Ik doe dit pas nadat het slot is bevroren.
Wat voor soort smeermiddel is dat? Ik denk dat dat belangrijk is om de juiste antwoorden te krijgen.
Ik heb het vloeistoftype kunnen vinden. Het is een grafietvloeistof.
je moet in een koude regio wonen;)
Acht antwoorden:
#1
+9
CRSouser
2015-02-21 18:46:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er worden een paar beproefde methoden gebruikt die variëren van het leven in AK en ND.

1) Installeer een stormdeur. Dit levert ook andere extra voordelen op. Zou daarna geen vastgelopen sleutelvergrendelingsproblemen meer moeten hebben. $ 80 tot honderden dollars, veel eenvoudig zelf te installeren dan een deur met frame.

2) Ga naar een sleutelloos slot. $ 60 tot honderden. Houd er rekening mee dat ze batterijen gebruiken.

3) Gebruik een rubberen beschermkap voor fruit voor de deurknop om het slot af te dekken. Ze verkopen ze in de supermarkt en online, maar je hebt één deurknopmaat nodig, maar die glijdt ook weg en blijft niet los. $ 5-15, werkt mogelijk niet voor alle deuren / knoppen. Sommige slotenmakerijen verkopen er ook een die is ontworpen voor sloten. Als je handig bent, kun je er ook zelf een maken met behulp van het gereedschapscoatingrubber dat ze in bouwmarkten verkopen (maar bouw het niet op de knop !!!!!).

4) Pas een winter buitenshuis aan deksel voor spicket / waterkraan om over de deurknop te plaatsen. Dit houdt echter meestal in dat er een plakhaakje aan de deur moet worden bevestigd zodat het nylon of rubberen koord aan iets kan worden vastgemaakt. Ik raad de met plastic beklede exemplaren aan, niet alleen de schuimrubberen. $ 3- $ 6

5) 1/4, qt Ziplock-vriezerzak en een dik rubberen of nylon koord dat kan worden vergrendeld zoals de babykastvergrendelingen. U zult de zak regelmatig moeten vervangen.

6) Voor een bevroren slot gebruik ik mini-zippo-aansteker-vloeistofcontainers, omdat de punt goed in het slot steekt en bijna onmiddellijk is. Anders gebruik ik de containers die zijn bijgevuld met isopropylalcohol, maar het is niet zo snel. (Zie opmerking hieronder)

Overige opmerkingen: WD-40, zoals aanbevolen door anderen, is niet zo betrouwbaar als ik persoonlijk vind voor bevroren situaties. Die lock-deicers zijn gewoon isopropylalcohol ($ 1 voor 12 oz versus $ 3 voor 1 oz) in een mooie dispenser. Ik zou een sleutel niet opwarmen, je verzwakt hem en als hij een chip heeft, kun je hem beschadigen of vernietigen. Ducttape of andere gegomde kleefstof kan het slot verstoppen en grotere problemen veroorzaken, het is ook vaak broos bij koudere temperaturen en blijft niet zitten.

Belangrijk : aanstekervloeistof, alcohol en WD-40 zijn ontvlambaar en kunnen zowel verf beschadigen als sloten ontsmeren (WD-40 is een oplosmiddel, geen een smeermiddel), resulterend in andere problemen met het slot en / of andere eigendommen of persoonlijke schade.

Ik heb een stormdeur, maar mijn slot bevriest nog steeds aan de buitenkant.
Batterijen zullen ook bevriezen en stoppen met werken bij lage temperaturen.
De W en D in WD-40 staan ​​voor Water Displacement. Het oorspronkelijke ontwerp was om water en vocht te verwijderen. Het gebruik ervan zal het vocht verdringen bij temperaturen boven het vriespunt. Isopropylalcohol bevat water en zal opnieuw invriezen.
#2
+5
Mooseman
2014-12-10 03:12:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Spuit wat WD-40 in het sleutelgat en steek / verwijder de sleutel een paar keer. Nooit een probleem gehad nadat je dat gedaan hebt.

Als je op zoek bent naar extra bescherming tegen regen / show / ijs, gebruik dan ducttape om het sleutelgat te bedekken. Alles dat voorkomt dat regen / sneeuw / ijs de opening binnendringt, is een pluspunt.

Is dit om bevriezing door koud weer en winterstormen te voorkomen of gewoon voor algemeen sluisonderhoud en om het soepel te laten werken?
@liebs19 Beide. Ik probeer dit tweejaarlijks te doen: vroege herfst en late winter.
WD-40 is een superheld
#3
+2
Angelo Fuchs
2014-12-11 12:21:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het hangt af van het slot en de reden waarom het vastloopt. Sommige sloten komen gewoon vast te zitten als ze koud worden, maar de meeste komen vast te zitten omdat er wat vloeistof in zit (zoals van de sneeuwstorm) dat dan uitzet en het slot doet vastlopen.

In dit geval heeft het me geholpen veel om iets over het slot te doen. Gebruik bijvoorbeeld wat leer of dik! doek en bevestig het (bijv. spijker het aan de deur boven het slot) zodat het slot bedekt is. Hoe beter de dekking, hoe meer het helpt.

#4
+1
S White
2016-12-17 21:24:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sleutelloze sloten zijn een goede investering, maar die van mij waren gevoelig voor bevriezing.

Nog een overweging - temperaturen die voldoende koud zijn, kunnen de effectiviteit van de batterijen verminderen, terwijl een verminderd vermogen verhindert dat de sloten openen.

Mijn remedie voor het ontdooien van het deurslot is om een ​​gewone hand te gebruiken. gehouden elektrische föhn om warmte op hen toe te passen. Gelukkig is het een fluitje van een cent en kan het vanuit het warme gebouw worden gedaan.

#5
+1
user19425
2017-01-23 09:05:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Neem een ​​rubberen bal die iets kleiner is dan het handvat, snijd er een gat in en klik deze over het handvat.

Hoe knip je het? Het zal er zeker gewoon af vallen.
#6
  0
user1306322
2014-12-11 17:56:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Een ingebouwd slot kan worden ontdooid door verwarmde niet-bevriezende vloeistof in het sleutelgat te gieten, zoals antivries voor auto's of voorruitreinigingsvloeistof. Als de deur dan open is, kunt u denken aan het veranderen van het slot naar een extern type.

Voor een extern of handzaam type slot (het slot dat zich niet binnen een deur bevindt, maar erbuiten), theoretisch zou je het hele slot kunnen onderdompelen in een vloeistof met een zeer lage vriestemperatuur, zo laag dat het in de winter eigenlijk helemaal niet zal vriezen. Maar wees voorzichtig met de chemische samenstelling die uw slot kan beschadigen.

Normaal gesproken kunt u het slot gewoon opwarmen door er een tijdje stukjes papier onder te branden.

Het klinkt alsof hij het heeft over een slot dat in een deur is ingebouwd, niet over een handslot. U kunt overwegen uw antwoord te herzien.
een oplossing toegevoegd voor ingebouwd slot
#7
  0
dennis
2017-08-28 17:04:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

WD-40 of vloeibare moersleutel werd gebruikt om een ​​lock-spray te verkopen met bananenolie erin. Het werkte prima - mijn autodeurvergrendelingen bevriezen nooit meer - maar ze stopten met het maken ervan. Dus ik ga deze winter pure bananenolie proberen. Als het niet werkt, zal het aroma me tenminste doen denken dat ik ergens tropisch ben.

#8
  0
S Warren
2019-04-15 05:34:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Spuit door het slot met WD40 om eventueel water te verdrijven, pak dan een injectiespuit en spuit wat 5w30 in het slot. 5w 30 moet vocht buiten houden en is geclassificeerd tot -35c (-31f). Dit zou voldoende moeten zijn voor een slot. Als u warm water uit de waterkoker over de spuit laat lopen, helpt dit om de olie te verdunnen, zodat deze gemakkelijker kan worden aangebracht.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...