Vraag:
Wat kan ik doen om te voorkomen dat mijn ogen uitdrogen tijdens het autorijden?
James Webster
2014-12-10 01:53:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als ik bij warm weer rijd, gebruik ik de airconditioning om koel te blijven. Dit houdt de meesten van mij comfortabel, maar het droogt mijn ogen uit, waar ik de blazers ook richt. Ik moet dan de airconditioning uitzetten omdat het zicht vrij belangrijk is tijdens het rijden, maar dan word ik het te warm en begint de cyclus opnieuw!

Wat kan ik doen om mijn zicht helder te houden, maar blijf op een comfortabele temperatuur?

Ik heb een soortgelijk probleem bij koud weer wanneer ik de hitte gebruik.
Ik heb echt het gevoel dat sommige hiervan behoorlijk zijn bedacht in het belang van het vullen van de bèta ... heb ik het mis?
Dit is een legitieme voor mij
Een probleem is dat mensen de neiging hebben om minder vaak met hun ogen te knipperen als ze zich concentreren of niet veel rondkijken. Maar wie doet die dingen tijdens * autorijden *? Herinner jezelf eraan om meer te knipperen. Knipperen stelt ook uw zelfbewustzijn opnieuw in, wat helpt bij het situationeel bewustzijn (Default Processing Network).
Drie antwoorden:
#1
+13
Mooseman
2014-12-10 01:57:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Blijf gehydrateerd voordat je vertrekt - dit kan alleen maar helpen. (Maar niet zo gehydrateerd dat je moet stoppen om je ... eh, zaken te doen.)
  2. Stop bij een rustplaats en ga een tijdje met je ogen dicht zitten.
  3. (Ik heb dit gedaan, maar het is misschien geen goed idee) Sluit één oog tegelijk gedurende korte perioden (<3 sec.) Als je de enige auto in de buurt bent. (dwz u gaat niet in op de snelweg of in druk verkeer.)
  4. Draag een bril (als u dat nog niet doet).
  5. Gebruik oogdruppels die zijn gemaakt om uw ogen gehydrateerd.
1 is geen goed idee, want ik zal uiteindelijk meer stoppen dan ik zou willen plassen, maar 4 klinkt als een goed idee
Eigenlijk is # 1 hier het belangrijkste. Zeker gezien het feit dat tot 75% van de Amerikanen (in andere landen is het waarschijnlijk lager, maar nog steeds aanzienlijk hoog) chronisch uitgedroogd is. Dit heeft natuurlijk invloed op alle vormen van vocht, vooral de niet-kritische zoals tranen.
Om te voorkomen dat u vaak moet stoppen, kunt u het beste langzaam en vaak nippen. Op die manier wordt het vocht door je hele lichaam (en ogen) opgenomen en niet rechtstreeks naar je blaas.
Ik heb gelezen dat het lichaam slechts ongeveer 1 kopje / 8 ons / halve pint / 250 ml / 1/4 liter per keer kan verwerken. De rest gaat vrij snel uit, dus ik ben het eens met @AviD.
#2
+9
Mast
2014-12-10 02:12:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Schaf een zonnebril aan waarvan de lenzen kunnen worden vervangen. Populaire goedkope sets hebben 3 verschillende kleuren: zwart, oranje en transparant. Het zwart blokkeert 90% van het licht, het oranje ongeveer 40-50% en het transparante 10%. Die 10% is voor het zicht te verwaarlozen, maar het houdt de droge lucht wel weg.

Ik draag ze meestal tijdens het fietsen, wat een vergelijkbare situatie lijkt.

#3
+3
Buns Glazing
2014-12-11 01:41:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit zou moeten werken, denk ik.

Driving Goggles

licht het antwoord toe. Ook verwijzen naar een product dat is ontworpen om het probleem op te lossen, is geen lifehack ... het is gewoon gezond verstand
@Phlume Gezien [hoe geaccepteerd] (http://lifehacks.stackexchange.com/questions/239/what-are-some-waking-up-hacks-for-non-morning-person/246#246) [producten zijn] ( http://lifehacks.stackexchange.com/questions/393/how-can-i-clean-sticky-juice-off-my-hands-when-outside/394#394) [elders op de site] (http: / /lifehacks.stackexchange.com/a/11/182), zie ik niet in hoe producten * geen * lifehacks zijn.
Het lijkt problematisch voor de site als bepaalde antwoorden als onaanvaardbaar worden beschouwd als ze niet "levensgevaarlijk genoeg" zijn.
Een veiligheidsbril houdt ook insecten en stof uit uw ogen. Handschoenen zijn een goed idee. Een hoed houdt je hoofd warmer, wat het denken verbetert, vooral als de airconditioning is ingeschakeld. Soms lijkt de meeste koude lucht mijn kruin te raken!


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...