Vraag:
Open een koffer met een cijferslot als u de sleutelcode bent vergeten
skv
2014-12-10 21:42:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb gehoord dat er manieren zijn om een ​​numeriek slot te openen dat vaak in koffers wordt aangetroffen, zelfs als je de code bent vergeten. Dit kunnen manieren zijn om het slot te openen (zonder het duidelijk te breken) en andere manieren om de situatie van het op slot doen van de koffer op te lossen.

Kun je hacks bedenken, waaronder e. haal spullen uit een koffer zonder het slot te openen in dergelijke scenario's of andere hacks.

Suitcase with padlock

Bronvermelding: http://www.maletasviaje.com /

Overval dus ...
Zorg ervoor dat u commentaar geeft op het openen / sluiten van deze vraag in de [meta] (http://meta.lifehacks.stackexchange.com/questions/1166/can-we-stop-this-close-war)
Vier antwoorden:
#1
+20
Kelly Thomas
2014-12-12 20:34:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anaximander's antwoord op een vraag over travel.SE legt de balpen-techniek uit:

Als je koffer sluit met een rits, dan het kan worden geopend met een normale balpen (de alomtegenwoordige goedkope Bic kantoorbalpen werkt bijzonder goed). Houd gewoon de balpen vast zodat deze parallel aan de ritssluiting wijst, met het uiteinde van de punt in de tanden van de ritssluiting (ik vind dat ongeveer 60 graden werkt). Druk vervolgens naar beneden. De pen maakt de tanden van de ritssluiting los en u kunt ze uit elkaar trekken door de pen of uw vinger langs de ritssluiting te laten lopen.

Om opnieuw te sluiten, trekt u de ritssluiting gewoon over het geopende gedeelte en dan weer terug. Dit werkt zelfs op die koffers met twee ritssluitingen die aan elkaar vergrendelen. Reisveiligheid zoals deze methode omdat het snel is, in principe niet detecteerbaar, en geen speciaal gereedschap of enige medewerking van de slotenfabrikanten vereist.

Dit zou een oplossing kunnen zijn als kennis van de de code van het slot wordt later onthuld (bijv. wanneer een reisgenoot terugkeert van een uitstapje) waardoor de ritssluitingen kunnen worden ontgrendeld en de tanden van de ritssluiting opnieuw kunnen worden vergrendeld voor normaal gebruik.

Dit is perfect. Geen gedoe met het slot zelf ... gewoon buiten de doos denken. Waarom zou u zich zorgen maken over het slot als de ZIPPER zelf de zwakke schakel in de ketting is ... en een fixeerbare schakel als deze eenmaal is "gebroken"
Perfect!!! Goed antwoord.
#2
+10
Angelo Fuchs
2014-12-12 18:26:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pak het slot met uw linkerhand vast (zodat de openingshendel naar rechts wijst), zodat uw vingertoppen spanning op het slot uitoefenen. Je hebt veel tastafdrukken op je vingers nodig.

Druk nu met je rechterhand meest rechtse vinger (de kleine) die openingshendel naar rechts, opnieuw om spanning op het mechanisme te zetten.

Draai vervolgens voorzichtig de cijfers. Begin met de meest rechtse. U voelt een iets andere indruk wanneer de opening voor het juiste aantal op zijn plaats rolt. Deze procedure zal enige tijd in beslag nemen (hoogstwaarschijnlijk zul je 3 - 4 rotaties van elk wiel nodig hebben totdat je het voelt.

Als tactile niet werkte, plaats je oor dan dicht bij het slot en herhaal, je zal een kras horen bij de overgang van een verkeerd naar een verkeerd nummer, maar een meer klikgeluid bij de overgang van een verkeerd naar een correct nummer.

Als een kanttekening: Dergelijke vergrendelingen zijn totaal waardeloos sterk > als je diefstal of iets dergelijks wilt voorkomen. Het enige dat ze doen, is de ritssluiting dicht houden terwijl deze aan boord is. Bekijk deze video over hoe gemakkelijk het is om een ​​ritssluiting te breken. De reden de sloten zijn nutteloos omdat de ritssluiting zo veel gemakkelijker is om in te breken dat niemand de moeite zou nemen om zelfs maar te proberen dat slot te breken.

Algemene veiligheidsopmerking: alle sloten kunnen worden verbroken, inclusief kluizen, bankkluizen etc. Het enige dat verandert, is hoeveel tijd / moeite / geld er nodig is. Ritssluitingen zullen opportunistische diefstal voorkomen / ontmoedigen. Geen enkel slot is veilig tegen een vastberaden aanvaller.
@TomMedley Niet het slot, de ritssluiting. U kunt het slot negeren en de ritssluiting openen in 3 seconden. En met "jou" bedoel ik iedereen.
#3
+8
Dawnkeeper
2014-12-12 18:36:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het slot dat je ons laat zien, heeft drie cijferringen. Dit geeft ons 1000 mogelijke combinaties. Dus in het ergste geval zou je ze allemaal kunnen proberen:

  • Begin met een van de buitenste cijferringen.
  • verhoog de cijfers en test of je kunt open de doos voor elke
  • als je een ronde hebt voltooid, verhoog dan de volgende ring met één cijfer
  • [spoelen en herhalen]

Een andere methode is dit:

  • oefen een beetje kracht uit op het openingsmechanisme alsof je het wilt openen. Doe dit door al het volgende te doen.
  • draai de ring langzaam een ​​voor een
  • je zou het gevoel kunnen hebben dat de ring in bepaalde posities wat moeilijker te bewegen is. Laat het in die positie staan ​​en ga verder met de volgende.

Deze methode zal niet altijd werken en is gemakkelijker voor sloten van lage kwaliteit, aangezien ringen zelfs in de juiste positie kunnen vergrendelen.

Zie ook Wikipedia: Locksports

Mijn oplossing was om een ​​kleine beloning aan te bieden aan een jong kind (mijn neefje) voor brute krachtonderzoek. FWIW, het slot was gesloten en ik wilde het op de koffer gebruiken, maar was het vergeten.
Ik heb dit een keer gedaan, kostte me ongeveer een half uur voor 2 sloten.
#4
  0
Mooseman
2014-12-12 03:04:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is geen hack voor verschillende apparaten voor deze situatie. Sommige sloten 'kunnen worden geopend door beveiligingsbeambten van [US TSA] met universele' hoofdsleutels ', maar u heeft er geen. Dus ...

Je kunt het slot of de bagage doorsnijden om je bezittingen op te halen.

Bedankt voor de link. Nu weet ik dat ik sloten moet vermijden met een label waarop specifiek staat "dit slot is ontworpen om te kunnen worden geopend door iemand die ik niet ben."
@Geobits Ervan uitgaande dat de hoofdsleutels niet in verkeerde handen vallen, en de TSA toch andere sloten zal doorsnijden ...
Ja, ik * vermijd * deze speciale sloten. Mij ​​vertellen dat de TSA de sleutels van mijn slot heeft, is zeker niet de beste manier om me er een te laten kopen :)
@Geobits De TSA, of iemand die zo'n sleutel heeft weten te bemachtigen, of een 3D-geprinte sleutel, enz. Enz. Enz ...
Natuurlijk kan iemand het slot demonteren, het exacte patroon krijgen, een 3D-model maken en het model distribueren voor gebruik met 3D-printers. Maar als iemand * echt * je spullen wil, zullen ze gewoon het slot sluiten.
Sinds een paar dagen kun je eigenlijk je eigen TSA-hoofdsleutel 3D-printen omdat er foto's van zijn gelekt en een of andere man het 3D-model heeft kunnen maken op basis van de foto's. #justinternetthingshttps: //github.com/Xyl2k/TSA-Travel-Sentry-master-keys
Als je je spullen tegen de TSA wilt beschermen, sluit ze dan gewoon af met een vuurwapen. Wanneer u een vuurwapen controleert, kunt u het op slot doen met elk gewenst slot en alleen u bezit de sleutel van het slot. https://www.tsa.gov/travel/transporting-firearms-and-ammunition
AilipyvzaaCMT I don't believe that excludes them from cutting the lock.
@Mooseman. Natuurlijk niet. Het zal echter de aandacht trekken, omdat het niet binnen hun normale zoekregels valt. Als ze uw vuurwapenkoffer moeten doorzoeken, vragen ze u deze voor hen te openen wanneer u deze overhandigt, zodat u de zoektocht kunt observeren, indien nodig.
@Mooseman TSA-bagagezoekprocedures staan ​​een agent niet toe om een ​​slot op een vuurwapenkoffer te snijden, ze zullen de zoekopdracht uitvoeren onder uw toezicht (https://www.thetruthaboutguns.com/2017/12/conner-w/flying-with-firearms -een-paar-nieuwe-geleerde-lessen /). Ze kunnen geen onbeveiligde vuurwapens rond een luchthaven laten zweven.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...