Vraag:
Hoe vul ik een heetwaterurn die niet in de gootsteen past?
Shokhet
2014-12-10 02:30:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een grote bak (een heetwaterurn) die ik met water moet vullen.

Ik heb helaas geen toegang tot een slang, dus dat is geen optie.

Ik heb ook geprobeerd de urn in de gootsteen te proppen, maar dat werkte niet omdat de gootsteen te klein is om erin te passen.

Hoe kan ik mijn hete waterurn uit een gootsteen die ervoor te klein is?

Dit geldt ook voor een andere emmer of waterbak.

Acht antwoorden:
#1
+82
Shokhet
2014-12-10 02:30:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hier is een oplossing die mijn vriend heeft bedacht:

 1. Neem een ​​aantal piepschuimbekers
 2. Knip de onderkant van de bekers uit
 3. Stapel ze op
 4. Plaats het brede uiteinde van de bovenste beker onder de kraan en het (opengesneden) dunnere uiteinde van de onderste beker over de rand van de gootsteen
 5. Plaats de urn direct onder het uiteinde van uw piepschuim bekerketting
 6. Zet de gootsteen aan

Aan het einde zou uw apparaat er als volgt uit moeten zien:

enter image description here

DIT is het spul dat het waard is om een ​​echte "lifehack" te accepteren
@Phlume Bedankt! .... Ik heb weken geleden een foto gemaakt van de oplossing van mijn vrienden ... toen ik me aan dit voorstel committeerde, zei ik tegen mezelf dat deze Q / A-set hier mijn eerste berichten zou zijn :)
Of een grote plastic fles waarvan de bodem is afgesneden ...
@Shoket Is het geen soort slang ?. Zonder de slang rechtstreeks te gebruiken, heb je een slang gemaakt met wat je hebt, goede werkman.
#2
+69
Luke Shimkus
2014-12-10 03:18:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Net als bij het antwoord van @ Shokhet kun je ook een schone stoffer gebruiken, zoals hieronder weergegeven:

Improvising

Bron: Trupser.com

#3
+26
Sterno
2014-12-11 00:54:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Stap 1: neem een ​​kleinere container die echt in de gootsteen past.

Stap 2: vul hem.

Stap 3: dump het in de grotere container

Stap 4: herhaal stap 1-3 indien nodig.

+1. Dat werkt ook :) ..... een deel van mijn probleem was dat ik geen kleinere container had, maar aangezien ik dat niet in de vraag vermeld heb, is dit een goed antwoord :)
Een enkele beker van piepschuim zou werken! En kan later worden hergebruikt!
Dat is waar ... maar met 8 ons vulling, zou dat * enorm * vervelend zijn. (* en de oplossing van mijn vriend is meerdere keren hergebruikt * ;-)
[Ik heb een andere container voor je gevonden] (http://i.stack.imgur.com/vKNwS.png)
Leuk :) .... dat is ook een beetje klein, en hygiënisch twijfelachtig (* het is een wasbeker, voor Joodse handwasrituelen *)
@Shokhet Ik speel hier alleen maar op omdat het werd aangehouden als de belichaming van een goede vraag. Ik denk dat het aan hetzelfde probleem lijdt als veel van de andere vragen ... het heeft een vrij duidelijk, logisch antwoord dat het probleem oplost. Het verschil hier is dat het ook een slim, niet voor de hand liggend antwoord heeft. Ik vrees dat de slimheid van antwoorden als maatstaf voor de actualiteit van de vraag een probleem zal zijn.
Ik hoor wat je zegt. Ik heb deze vraag niet gekozen als *** het *** voorbeeld van een on-topic vraag, al merkte ik wel dat er in een aantal Meta-posts naar werd gelinkt. Ik ben het absoluut met je eens dat antwoorden niet mogen worden gebruikt om vragen te beoordelen ..... Ik werk momenteel aan een antwoord op http://meta.lifehacks.stackexchange.com/q/8/59....I denk dat ik een manier heb om ermee om te gaan.
@Shokhet Het is oké, alle ziektekiemen komen uit in de urn. Het enige probleem met dit antwoord is de tijd - ik wil echt niet blijven staan ​​en steeds weer kleine kopjes uitgieten - het laten stromen is zoveel gemakkelijker.
#4
+8
nicael
2015-02-23 02:24:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit is heel eenvoudig, maar als je urn erg groot is, is het vrij moeilijk om te doen: D

 • neem een ​​kleiner volume

 • vul hem met water uit je kraan

 • giet het water uit het kleinere volume in je urn.

Een andere variant:

 • neem een ​​grote plastic fles (bijv. 1.5L +)

 • snijd de bodem af en doe de fles erin op deze manier:

mooie imageeeeee
#5
+5
BrettFromLA
2015-03-03 05:33:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb hiervoor een flexibele snijplank gebruikt, als de kraan zich boven de rand van de gootsteen bevindt. Je kunt de flexibele snijplank in een U-vorm buigen, het ene uiteinde onder de kraan plaatsen en het andere uiteinde over het ding dat je vult. Draai het water langzaam & voorzichtig open om er zeker van te zijn dat het in de goede richting loopt. En aangezien het water bergafwaarts loopt (is dat niet een gezegde?), Raakt je urn of andere container vol. :)

enter image description here

#6
+3
Jason D.
2015-01-02 03:37:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit zijn allemaal geweldige antwoorden. Ik heb ook een gewone bakplaat gebruikt die niet zo breed was als de emmer die ik probeerde te vullen. Haak een van de lipjes van de bakplaat onder de kraan en hang de bak over de rand zodat er genoeg kracht van de andere kant van de bakplaat komt die probeert te vallen, om te voorkomen dat het water te veel uit de kraan spat.

Het voordeel dat deze techniek heeft ten opzichte van de techniek van piepschuimbekers, denk ik, is dat de bak veel steviger zal zijn, en dus meer kracht kan opnemen, en misschien beter presteert onder heet water, boven een lange tijd (afhankelijk van de grootte van uw emmer en hoe vaak u deze moet bijvullen).

#7
+2
Jason Hutchinson
2014-12-26 21:08:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U kunt een stuk tuinslang met een adapter aan uw gootsteen bevestigen. Dit zou je in staat moeten stellen om containers van elk formaat te vullen.

http://www.wikihow.com/Attach-a-Garden-Hose-to-a-Kitchen-Faucet

Dit is een goed idee, maar ik schreef in de vraag "* Ik heb helaas geen toegang tot een slang, dus dat is geen optie. *" .... misschien wel voor de volgende keer. +1, hoe dan ook.
@Shokhet Ik dacht dat je bedoelde dat je geen toegang had tot een sproeislang of een tuinslang buiten. Ze verkopen korte stukken tuinslang met slechts aan één uiteinde een schroefadapter. Dat zou waarschijnlijk de meest praktische oplossing zijn als u de container meerdere keren zou moeten vullen. De andere oplossingen zijn echter behoorlijk inventief.
Rechtsaf. Deze container moet eigenlijk wekelijks gevuld worden .... Ik zou mijn vriend kunnen laten weten over deze tuinslangen, dit zou zijn werk een stuk gemakkelijker kunnen maken.
#8
  0
tanius
2019-01-04 06:34:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Schroef de U-vormige sifonleiding onder de gootsteen los.

U kunt dit vaak met uw blote handen doen. Plaats vervolgens uw bak gewoon verticaal onder het afvoergat van de gootsteen en open de kraan.

Let op: meestal zit er een grove hoeveelheid vuil in, met wat water, dus morst dat niet. En aangezien het water door de vuile afvoerpijp loopt voordat het bij uw container komt, is dit niet van toepassing als u schoon water nodig heeft . Maar als je gewoon een boom of zoiets water wilt geven…Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...