Vraag:
Hoe kan ik voorkomen dat ik mezelf spuit met ketchup wanneer ik ketchup-pakketten gebruik?
Sterno
2014-12-10 23:51:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als ik aan mijn bureau op kantoor lunch, pers ik wat ketchup-pakjes op mijn boterhamverpakking zodat ik mijn frietjes in de ketchup kan dopen, en uiteindelijk schiet er eentje uit op hoek of snelheid die ik niet verwacht en beland op mijn kleding. Ik heb geprobeerd grotere sneden in het pakket te scheuren, en hoewel dat het probleem meestal oplost, betekent dit dat ik meestal ketchup over mijn hele vingers krijg.

Wat is de beste manier om dit te voorkomen?

Woon in Australië. We hebben individuele porties tomatensaus "easy open". Ze zijn van semi-hard plastic, hard aan de bovenkant en zacht aan de onderkant. Je vouwt hem dubbel, er verschijnt een kleine opening aan de bovenkant en de druk van het kneuzen op het zachte gedeelte drukt de saus gecontroleerd door de opening. Dit is het enige formulier dat ik de afgelopen 15, bijna 20 jaar in cafés heb gezien. Ik had gedacht dat ze nu in de meeste Engelssprekende en Europese landen beschikbaar zouden zijn.
Drie antwoorden:
#1
+6
James Webster
2014-12-10 23:54:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aangezien u in uw dilemma specifiek naar uw kantoor verwijst, houdt u een schaar aan uw bureau en knipt u een groter gat in de bovenkant van het pakket in plaats van een klein gaatje te scheuren

Groter gat = minder druk = minder risico op "extreme snelheden"

#2
+2
J. Musser
2014-12-11 00:31:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Draag zoiets bij je:

enter image description here

(uiteraard met een rubberen band die hem dicht houdt). Je kunt het er snel uithalen en op elk moment gebruiken, en je zult het waarschijnlijk ook voor andere dingen gebruiken. :)

Probeer het ** niet ** door de beveiliging van de luchthaven te brengen. _ "Het is voor het openen van ketchup-pakketten!" _ Is geen goed genoeg excuus voor de TSA-bewakers.
@IQAndreas Ha, waar. Maar niet alsof ze echt gevaarlijk zijn, vergeleken met een schaar.
@J.Musser: Ja, omdat gezond verstand zo gewaardeerd wordt bij TSA.
#3
  0
aparente001
2015-07-15 23:26:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Knijp met twee vingers net onder de gescheurde opening, zodat je vingers de richting bepalen waarin de catsup gaat - idealiter naar beneden. Dit werkt voor mij.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...