Vraag:
Hoe kan ik plakkerig sap van mijn handen verwijderen als ik buiten ben?
J. Musser
2014-12-11 01:49:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Soms ben ik buiten aan het werk of wat dan ook, niet in de buurt van een waterkraan. Ik werk in sommige boomgaarden, en soms eet ik een vrucht, die (natuurlijk) erg plakkerig is. Ik veeg ze meestal snel af nadat ze nat zijn geworden, zodat het niet begint op te drogen, maar aan het eind van de dag kom ik altijd terug met plakkerige handen en soms met gereedschap.

Hoe kan ik me snel schoonmaken nadat ik suikerhoudend sap op mijn handen heb gekregen?

mogelijk duplicaat van [Hoe kan ik een appel eten zonder plakkerig te worden?] (http://lifehacks.stackexchange.com/questions/187/how-can-i-eat-an-apple-without-getting-sticky)
@Tim Nee, die vraag is hoe te eten zonder plakkerig te worden, deze vraagt ​​wat te doen als het plakkerig wordt. :)
Zeer vergelijkbaar: / ik ben niet overtuigd van het intrekken. Ik zal kijken of er ook andere in de buurt zijn.
mogelijk duplicaat van [Hoe kan ik voorkomen dat mijn vingers plakkerig worden tijdens het eten?] (http://lifehacks.stackexchange.com/questions/1827/how-can-i-stop-my-fingers-getting-sticky-when-eating )
Ik denk niet dat dit een duplicaat is, omdat het gaat over meer schoonmaken en niet eten.
Vier antwoorden:
#1
+10
Zach Saucier
2014-12-11 01:53:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De beste manier zou zijn om een ​​soort water te vinden, of het nu een plas, een beekje, flessenwater is, je handen aflikt of iets anders bij jou in de buurt.

Als dat geen optie is, mag je zou kunnen proberen vochtige bladeren of gras te verpletteren. Mijn ervaring is dat het voldoende vocht geeft om in combinatie met wrijven een groot deel van de plakkerigheid te verwijderen. Dan ruiken je handen natuurlijk naar planten ...

Een andere methode die mijn vriend tegen me noemde, is door vuil / zand in je handen te wrijven. Het blijft aan het plakkerige sap plakken en je hebt geen last meer van de plakkerigheid. Misschien kun je wat van het vuil eraf wrijven, waardoor het ook wat plakkerig wordt.

Of het nu avond of ochtend is, de dauw is gevallen en is groot. Als je niet te hard wrijft, ruikt het gras niet zo erg.
Iedereen heeft een tong. Lik je vingers. Ik deed het net nadat ik mijn appel had gegeten.
#2
+1
GisMofx
2017-12-16 09:35:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Met betrekking tot fruit ... Je kunt het sap / de olie van een citroen- of sinaasappelschil / schil proberen. Het is een mild oplosmiddel en als je over je handen wrijft, zou die plakkerigheid verminderen. Knijp / druk / wrijf de schil in je handen om de olie eruit te krijgen. Meng met een beetje water om het te verspreiden, wat kan helpen.

#3
  0
GC 13
2017-12-14 04:37:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het gebruik van handschoenen zorgt ervoor dat uw huid niet in contact komt met sappig fruit. enter image description here

Of draag ze na het eten van je plakkerige fruit, je handen blijven plakkerig maar je gereedschap blijft schoon.
#4
  0
user377340
2017-12-16 00:52:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Beste manier om van plakkerige handen af ​​te komen:

DRAAG ZEEPPAPIER SAMEN MET JE! Altijd ;

Zodat waar u ook water krijgt, u de zeep gewoon van uw handen kunt afspoelen en ze zijn schoon en u bent klaar om te gaan!Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...